منو میگه ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید یاد بگیر (sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
منو میگه ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید یاد بگیر (sm142)
نوید جون که خیلی آقاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری ندارم اونجا گفتی هر کی جواب داد با زبونم راه میرم ؛ من جواب میدم ولی باس واقعن به کاری که گفتی عمل کنینقل قول:
من نمی تونم نقل بگیرم چرا ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من تو رو میشناسم عایا ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه معرفی بکن خودتو ...(sm10)
(sm2) ولی خوبه ادامه بدین فرزندانم باید عیب دختر مردم رو با حسنش تغییر بدیم تا مشت محکمی باشد بر دهان یاوه گویان ، تابو ها را باید شکست (sm70)نقل قول:
من برم خونه ، شب میام فعلا همگی ، مرسی داشم نادر (sm127)
هر وخت تشکر رو زدی اون وخ نقل قولت فعال میشه خخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟؟ یه بار بکن ، به راه راست هدایت میشی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باباجان برو بمب ببند به خودت بپر تو بغل ادمین بگو یا تشکر منو درست میکنی یا سایت و از دیتابیس میترک.ونم (sm70)
پ.ن: جا داره یه تشکر ویژه بکنیم از جنبه ی آقا احسان گل که حواسش هست شوخی میکنیم باهاش (sm127)(sm10)(sm134)
پ.ن2: من دیروز اول از همه اون نقاشی رو واسه خودش فرستادم و اجازه گرفتم که بذارم اینجا و بزرگوار اجازه دادن (sm19)
پ.ن3: میخوام بگم احسان خیــــــــلی آقاس...آقــــــــــآ(sm19) my عشقید شما ها(sm132)نقل قول:
کاش می دانستی که حتی ... "دیدنت " می ارزد به هزار بار "کرد.نت" ... . .
باور کنید عاشقانه بود...من طرز بیانم خوب نیست