باز شرو شد .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
باز شرو شد .. :l
به منم ک.ون بده دیگه ما من خار داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی بیا جمشون کن دوباره شرو کردن ..
باز اومدیم سره بحث شارژ. خطم دیشب 0 شد سره تموم شدنه زمان بسه.اون بسته 4 تومنه یه شارژ 5 ای باید بدی
(sm2)
تروخدا نه.باز این سینجول جلبک انلاینه
الان که خطر میخواد آپ کنه دوباره باز این سینجول اومد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)(sm2)(sm2)
من گفتم بیام یه صحبتی بکنم تا این نحس نیست و برم بخوابم میدونستم هست عمرا نمیومدم(sm2)
من چشو زدم میرم دیگه باقیش با خودتون .. :l
باشه بابا میذارم رو 500 تو 5 شارژ باید بدی بتونم بخرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا ..
من الان 2 تومن برات فرستادم
امیر تو 3 تومن براش بفرست
تکرارش بگین کیه من رکورد کنم ..
این سینجولم اگه میتونی فعلا بنش کن
سینجول در دسترس نباش ... (sm120)
زر نزن اون میخواد 3 گیگ برنامه آپ کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
تو یوتیوب هم گذاشتن بدون تگ ولی از همون وب رکورد شده ببین لگ داره معلومه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 فرستادی یا 3 ؟ باید 3 میفرستادیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نه.سرعتش بهتره؟
هادی اون 2 رو خودت بزن
فایلامو اماده کردم چیکار کنم.برنامه اپلودبوی هم راه انداختم
با آپلود بوی آپلود نکن ..
اصا با مرورگر شیزی آپلود نکن ..
گوش بگیر ببین شی میگم ..
همین پیکو اکانت میسازم
نمیزنم دیگه ولش کن من گفتم 3 تومن شارژ بده تا منم 2 تومنشو بدم چون این دیروزم داده بود رفت 5 دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم رو تو میخوام چندترا بایت برنامه اپود و اجرا کنم به منم بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب زدی آپلود دیگه هیش کار نکن پست نذار به خاطر همینه قط میشه ..
باز حرف تو حرف شد.اپلودبوی برنامه اپلود داره ولی پیکو نداره
دانلود هم نکن شیزی ..
ها اینو راست میگه خطرنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوزینه اونجو که من آپلود میکنم توی خنگ هنگ میکنی ..
هادی اون روشی که بت آموزش داده بودم برا آپلود اونو بهش بوگو ..
اشترم بی شوخی میگم یه چند دقیقه این سینجولو بن کن داره میرینه تو اعصاب من
ولش کن باو الان چیزی بشه دوباره گردن تو میفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو من رفتم دیگه ..