خنده نداره... تاسف داره گریه داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خنده نداره... تاسف داره گریه داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حقیقتش خوابم نبرد نتونستم تا صب صبر کنم... من اومدم توام پاشو بیا دیگه الان میاد مخازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منه گشاد تنها بیام اونجا؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وخی بیا دیگه منتظرتیم گشاد خان... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) 5 روزِ لپتاپ روشنِ...
از همین تریبون سلام من رو به عمه ی طراحان کنکور 94 به ویژه دروس شیمی و زیست شناسی برسونید ! آخه یکی نیست بگه دیوثا ... (sm81)
من هستم عزیزم... دیــــــ*ــــوثـــــــا (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
حاضرم شرط ببندم دکتری که 10 سال پیش فارغ التحصیل شده نمی تونه این سوالات رو جواب بده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتون صحنه را ملاحظه بفرمایید (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همان مشت محکمی بود که من میخواستم بر دهان نوید وارد کنم ، متشکرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hrmtahery [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ، تو هم مثل من یه چی گرفتی که تا آخر عمر درگیرشی و درمان خاصی نره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله که بهتر تر میشی (sm127)
نه انصافی بیدار بودم داشتم به مناسبت تولد محمد طاها یه فیلم از بدو تولدش تا آخرین عکسش به ترتیب درست میکردم ؛ صبح به پدر نشونش دادم میگم خوب شد ؟نقل قول:
با جمله کی درستش کردی ازم تشکر کرد (sm2)
منم کله سحر ساعت 10 بیدار شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح و روز دل انگیز تو هم بخیر (sm10)
چرا به تهران موزیک که تو انجمنش همه جور حرفی و همه جور عکسی میزارن گیر نمیدن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران موزیک ثبت کرد دیگه شیلتر نمیشن البته یه سری محدودیاتیم دارن که نمیتونن آهنگای خواننده های زن رو بزارن.
کلا به سایتایی که تو ستاد سازماندهی ثبت نشدن گیر میدن ، حالا یه سریا معروفترن بیشتر گیر میدن بهشون.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی با لهجه گیلکی میشه ایسی ، ایسی ایسی ایسی حالا عادت کن بهش (sm120)
وژدانی کسی اینجا بهت نظر نداره ولی هی خودت داری پیش میکشی که به منه پیر مرد رحم کنین ، یه حسی بهم میگه خودت دلت میخواد ، اینطور نیس؟ (sm2)
یه پیرمرد و پیرزنه جلو مغازه جلویی همین الان وژدانی نشستن ، نکنه تویی؟ (sm2)نقل قول:
وخی بیا داخل منتظرم (sm70)نقل قول: