Damian rice _the box(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
Damian rice _the box(sm81)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا حالا ها تغییر میکنه این نظرات (sm120)
باید ببینی و ببینی و بینی! ماه تلخ تو 40 تا شابد انتخاب کنی تو 010 تا بشه جاده ماهالند ولی اگر 1000 تا ببینی شاید اینا تو 30 تای اولم نباشن (sm50)
کیل د مسنجر رو ببینیم چیه انقد تعریفشو میکنن (sm27)
منم میخوام (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدیم از این هوای خشک و بی روح! یکم لطافت یکم نم بارون (sm172)
حیف که وقتم کمه (sm172)وگرنه تنها چیزی که از دنیا واسه چند ساعتم که شده میکنه فیلم دیدنه تازگیا به بغضم خورده یه مدت خونه نشین شم به علایقم برسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا قسمت تو هم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا ماشالا ایشالانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که وقتم کمه (sm172)وگرنه تنها چیزی که از دنیا واسه چند ساعتم که شده میکنتم فیلم دیدنه تازگیا به مغزم خورده یه مدت خونه نشین شم به علایقم برسمنقل قول:
هم باغچه مون گل داشت
لعنت به این دیوار ... (sm50)
(sm119)(sm119)(sm119)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدم زدن در زیر بارون / رو ماسه ها دراز کشیدن (sm50)نقل قول:
میدونم! منم تقریبا دچارم...مثل سابق دیگه وقت نمیکنم وقتم داشته باشم حوصلم نمیکشه نه دیدن نه خوندن! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه...خصوصا چیزی که هم چند ساعت حالتُ خئب میکنه هم بعدش (sm50)
عالیه! سعی کن تا جایی که ممکنه بری سمتشون.. مگر تدریس جزو علایق نیست؟؟
بگو شب بخوابه من بیدارم ... (sm50)
پنجره ها بسته ن
مسافرا خسته ن
ببار تا دم صب
به فکر هیچی نباش
دونه به دونه غمی
غصه به غصه شبم
کاشکی یه روز صب شه
کاش فقط ای کاش
(sm74)(sm50)
هست ولی دنیام داره از دنیای بچه ها جدا میشه بچه ها خیلی پاک و معصومن امین..انقدر که بعضی وقتا جلو دنیاشون کم میاری اونوقته که دنبال دنیای جدید میگردی که به دنیای سرد و تاریک خودت بخوره..واسه همینه چند وقته حس میکنم از بچه ها دور شدم(sm172)نقل قول:
یه ساله سمتش نرفتم..میترسم گوش بدم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگوش ببار تا دم صب به فکر هیچی نباش (sm50)نقل قول:
نذار این اتفاق بیفته! بودن با بچه ها یه نعمتیه....تو دنیاتُ به اونا نزدیک کن! از بودن با بچه ها از حس زندگی که دارن امید بگیر لذت ببر (sm50)نقل قول:
این ور خبری نیست...اینجا کسی با دست پر برنگشته اینجا همش سیاهی و تاریکی و زوال و نابودیه (sm172).
امان از قله ی خوشبختی (sm172)
عروسی تو با کیه که من خبردار شدم
کی اومد و چی گفت که من پیش چشات خار شدم (sm50)
چشمامو سرزنش نکن / از پسشون بر نمیامنقل قول:
وای که از شکل شکلدار چه بیزارم(sm50)
شانهی آشفتنم کجاست خانم زیبا!؟
بد خراباتیه (sm50)نقل قول:
سخته دارم همه تلاشمو میکنم ولی واقعا سختهنقل قول:
خیلی خوبه ولی مهم ترین چیزه اینه ازشون دور نشی (sm50)نقل قول:
گوش دادم لامصب اخراش دیگه نفس نمیکشمنقل قول:
چند وقت پیش یکی از بدر بچه ها اومده بود دعوا مدرسرو گرفته بود رو سرش یکی از بچه هام اومد جلوش وایساد گفت سر خانوم معلم ما داد نزن اقا..این همینجور که جلو من وایساده بود دست به سینه یه حال خوبی بهم دست داد بعضی وقتا درک میکنن تنهاییمو مهربون میشن خیلی حس خوبیه خیلینقل قول:
با این که کوه دردم با این که غم زیاده ...
به به! دنیای قشنگی دارن واقعا ...عالیه باید قدر این حسای خوبو بدونی هر چند واسه چند لحظه هم باشه (sm50)نقل قول:
خرم آن روز که جان میرود اندر طلبت
تا بیایند عزیزان به مبارک بادم...
(sm50)
(sm27)
بعضی وقتام خسته میشم دیگه.خیلی شیطونن.حالا تا ببینیم چی میشه(sm50)نقل قول:
دوست ندارم با خمپاره بمیرم, با خمپاره که میمیری خیلی شانسی میمیری .
کسی تو را آدم حساب نمی کند.
الله بختکی چیزی می اندازد , ممکن است بخورد به تو یا بخورد به شغال
دوست دارم تک تیر انداز بزندم
کسی تو را می بیند , نشانه گیری می کند و راست می زند به تو
آن جا تو ارزش داری
تو را آدم حساب می کند
من هنوز تو شوک وارد شدن BMW i8 و مساوی امشب رئالم(sm74)
ناگاش
چنان فشرده شب تیره پا که پنداری
هزار سال بدین حال باز می ماند
به هیچ گوشه ای از چارسوی این مرداب
خروس ایه آرامشی نمی خواند
چه انتظار سیاهی
سپیده می داند ؟
- (sm50)
(sm70)اینا همه از زیر سر توئهنقل قول:
سلام بکس (sm59)
(sm70)رضا میدون انقلابی اشترم بی خواب شده باز امروز (sm2)