امیرالمومنین لاشی تو کاور خواننده ها دس میبری ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیرالمومنین لاشی تو کاور خواننده ها دس میبری ؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشین بینیم بابا ..
تازه ویندوز عوض کردم یادم رفته بود ..
(sm70)تازه انقد نامحدود داشتم این چیزا مهم نبود ..
مدیرای اونجا پهن بارشون نی ، تو اهنگ خراطها رو از ایمیل مثلا چاوشی براشون میل کنی ، میزنن آهنگ جدید چاوشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیشون خویه که ادمین پیچشه ، رفیق محسنه (sm59)
بعدشم بعد از غیر فعال کردن آپدیت باس Action Center رو هم غیر فعال کنی ..
با چندتا کار ذیگه که حوصله توضیحشو ندارم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین Nero خودمون آلبوما رو تگ میکنه به صورت خیلی حرفه ای .. حتی کاور آلبومم بهت میده ..
ولی یه برنامه خوب میخوای برات آپ کنم 1 مگ حجم داره عالیه ..
وقتی امیر هم میشه گرافیست ، برایم مردن واجب است (sm25)
خیلیم خوب کردی (sm127)(sm59)نقل قول:
به نظرم نمیشه از این جور آدمها خرده گرفت ، من خودم تا دو سه سال پیش ازین آدمهای نماز خون و روزه بگیر بودم و کسی میگفت فلان امامت اینجوره جر به جرش میکردم ، مشکل از آموزش های غلطهنقل قول:
الان فامیلمون 4،5 سالشه ، رفته مهد کودک ، جوری شست و شوی مغزیش کردن که از الان هزار تا چیز واسش مقدس شده ، از جمله امام خامه ای (sm25)
حامتین این کاور دیشبیه خیلی استقبالش خوب شد ، تا حالا سابقه نداشته بود (sm120)
خب چون محسن گذاشته ، هر چرتی و محسن بذاره همه خوششون میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم عکس و خیلی قشنگ کار کرده اما قالب کار خیلی خز شده. اصلا در حد محسن نیست. عکس اونوره تایپ اینوره اسم محسن یه طرف دیگه! سمت راست هم کلی سیاهی مونده
نه قبل اینکه محسن هم بزاره همه خوششون اومده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی تو همینو با اون کاور چشمه ی طوسی مقایسه کن (sm25)
شهاب قاطی کرد گفت دیگه هیچوقت کاور نمیزنم واسه چاوشی (sm70)
توضیح بده بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) همینه والا ، الان اینا که نماز میخونن ، فازشون چیه موسیقی گوش میدن ؟ گناهه آغا گناه (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزت چیه !?؟! (sm39)
سون (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نگفتم بهت؟! این یه ماهه داره کاور میزنه به منم گفته بود اگه کاورش قبول نشه دیگه کار نمیزنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه کاور بود ، اونم یه شاخه. دیگه تموم شد رفت هنوز ندیدم محسن یه کاور خوب داشته باشه
(sm2)
Control Panel\System and Security\Action Centerنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Change Windows Smart Screen
Dont رو بزن آخری ..
باید بدن مهران محجوب (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مشکل اینجاست که شهاب خودش کاور میزنه و پیشنهاد میده ، یعنی کسی بهش سفارش کاور نمیدهنقل قول:
واسه اون آهنگ میگه دوسم نداره هم کلی عکس گرفت و کاور زد غافل از اینکه بدونه اون آهنگ واسه آلبوم گروهیه
(sm25)
اینو پیدا نمیکنم!نقل قول:
یه شات بده ببینم
نقل قول:
با من با این لحن صحبت نکن 10us !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . ولی بازم خوبه دیگه کارو به دوسته بهادر ندادین. اگه فرصت هست بگو روی این کاور یه دستی بکشه . یا خودم یه دستی بکشم (sm70)نقل قول:
مهران هم یه کار زده بود خوب نبود (sm120)نقل قول:
چه دستی ؟ کیفیتش رو فیس آورده پایین ، الان اصلش رو آپلود میکنم
(sm2)
من خودم اینجا کیفیت تعیین میکنم سجاد کپک !!!!
کیفیت را با MSBH تجربه کنید !!!! (sm2)
بدون تگش هم هست ، از لج تو گذاشتم(sm2)
یکی بگه سینجول الان با این عکس چیکار کرده ؟ (sm70)
نداره اینو !!!!نقل قول:
کوبانی ایرو غمگینه (sm81)
نقل قول:
اینو میگن کاور ..
متناش همه کرسی شعره ..
نه کیفیت و نمیگم . همین جابجا کردن و چیدن درست و شیک. بهش بگو ببین میتونه بهترش کنهنقل قول:
دیگه پخشش کردیم تغییر کنه ضایع میشه ، این بیچاره هم دهنش سرویس شده ، هر کاری میزد جلوش شماره میزاشت ، این آخریاش دیگه به 30،31 رسیده بود (sm2)
افکتشو عوض کردی تگ خودتو میزنی بهش ؟ (sm70)نقل قول:
یه مشت عقب مونده دوز و بر موزن جم شدن ..
محسن باید کارا رو بده دست حامتین و الیاس و امیر نه چارتا اوشگول ..
البته سجاد و ممر هم که هستن همیشه به بهادر تعریفشونم کردم !!!!
نقل قول:
این که چیزی نی کپک اگه بخوام میتونم خیلی کیفیتشو زیاد کنم !!!!
(sm70)کپک میگم بت خوشم میاد !!!!
با این بود زندگی کل آلبومایی که قراره منتشر بشن تاخیر میخورن یا شنیده نمیشن !!!! (sm2)
سایز اصلیش 4000 در 4000 هست (sm70) رادیو 800 در 800 خواستنقل قول: