سلام...تبریک به همه(sm128)(sm189)(sm157)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام...تبریک به همه(sm128)(sm189)(sm157)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
جیمز خیلی بده ...بدتر از بدیش اینه که نمیشه گذاشتش بیرون ....
خسه رُ کاش اصلا بازی نده 4 تا بازی اومده تو بازی هیچ حرکت مثبتی نکرده .....
ایسکو هم که فقط دریبلای بدردنخور زد .....
راموس و په په هم ریدن .....(sm3)
هر چی بازیا جلوتر میره به حضور رویس یا هازارد احتیاج بیشتری پیدا میکنیم
خامس(sm3)
دنیا رو میبینی؟ ما 60 دقیقه وحشتناک از همه طرف فشار میاریم، دفاعشون حتی یه دونه اشتباه هم نمی کنه... اونوقت جلو بارسا با کمتر از یک سوم فشار دو تا پاس گل میدن بهشون (sm172)
خامس خیلی بده، البته همیشه گفتم برای بازی های معمولی لالیگا خوبه ولی برای بازیها سرنوشت ساز به درد نمیخوره (sm178)
ولی ایسکو خدایی دیشب یکی از بهترینامون بود... لوکا برگرده، باید ایسکو فیکس بشه، خامس بره نمیکت
خوب شد خریدیمش وگرنه ورشکست میشدیم(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راموس و په په هر چقدر هم عالی باشن هر چه قدر هم خوب کار کنن و تو بهترین فرم زندگیشون باشن پتانسیل به فنا دادن یه تیم رو دارن (sm50)
دو سوتی مسخره باعث حذفمون شد (sm50)
رویس (sm50)جامس (sm178)فرانسیسکو (sm127)
هم داستان دیگری انتخاب کرده و گزارش می دهد که چلسی برای جذب آربلوا نیز وارد رقابت خواهد شد. مورینیو در سمت راست خط دفاعی خود خلأ احساس می کند(sm120)
خامس خیلی بده(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به گزارش AS، روبن در مصاحبه با Goal.com اظهار داشت: "من در 25 سالگی از رئال مادرید به بایرن مونیخ پیوستم. این بهترین تصمیم دوران حرفه ای من بوده است." این بازیکن هلندی 30 ساله در طول پنج فصل حضورش در آلیانز آرنا عناوین قهرمانی مختلفی کسب کرده است؛ سه بوندس لیگا، سه جام جذفی آلمان، دو سوپرکاپ آلمان، یک چمپیونزلیگ، یک جام باشگاه های جهان و یک سوپرکاپ اروپا. روبن در این رابطه می گوید:
"این دوره فوق العاده ای است، ما در طول چند سال گذشته عناوین قهرمانی زیادی کسب کرده ایم و من از اینکه با این باشگاه به تمام این افتخارات دست یافته ام بسیار افتخار می کنم."
روبن افزود که در دوران جوانی، الگوی او روماریو بوده است که زمانی در تیم پی اس وی آیندهوون بازی می کرد. این بازیکن تا سال 2017 با بایرن مونیخ قرارداد دارد. و بعد از آن؟
"خیلی مطمئن نیستم که در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. هنگامی که از فوتبال بازنشسته شوم شاید به مربیگری روی بیاورم و یا شاید کاری کاملاً متفاوت با این انجام دهم. اما در حال حاضر، تمام کاری که می خواهم انجام دهم، ادامه دادن به فوتبال است."
مورینیو در پایان راجع به خرید 28 میلیون پوندی اخیر منچستر سیتی، ویلفرد بونی صحبت کرد که از سوانزی خریداری شده است: "کار خوبی بود، کار خوبی بود. او مهاجم خوبی است و آنها اگر مشکلی با قانون فیرپلی مالی نداشته باشند می توانند پول خرج کنند. کار خوبی است. آنها فقط می توانند با 11 بازیکن به میدان بیایند، مگر اینکه قوانین برای آنها متفاوت باشد و بتوانند با 12 بازیکن بازی کنند.
به نظر می رسد که قوانین برای آنها در جنبه های خاصی متفاوت است اما این یکی (تعداد بازیکنان در داخل زمین)، هیچ تفاوتی نخواهد داشت. اگر بونی بازی کند و ادین ژکو روی نیمکت بنشیند، من خوشحال خواهم شد."
هنگامی که خبرنگاران سؤال کردند که کدام قوانین برای سیتی در مقایسه با باشگاه های دیگر متفاوت است، مورینیو تنها پاسخ داد: "شما می دانید منظور من چیست."(sm120)
بنا به گزارش as، آنچلوتی در مورد شکست مقابل اتلتیکو مادرید گفت: "ما تاوان برخی از اشتباهات خود را دادیم و باید به این اشاره کنیم. حالا، در این ماه، می توانیم روی لیگ و سپس چمپیونزلیگ تمرکز کنیم." تحـلیل: "با انتقاد از خود، می خواهم بگویم ما در طول دو بازی خوب بازی کردیم و همه چیز را تحت کنترل داشتیم، اما تاوان برخی اشتباهات خود را دادیم، که اجازه صعود به دور بعدی کوپا دل ری را به ما نداد. این ناراحت کننده است چرا که این جام یکی از اهداف باشگاه بود. سال گذشته ما قهرمان شده بودیم و این اذیت می کند. اما ما باید رو به جلو نگاه کنیم؛ ما در دو جام دیگر حضور داریم. حالا ما یک ماه فرصت داریم تا جایگاه خود در لیگ را تحکیم بخشیم و سعی کنیم که امتیازات بیشتری نسبت به رقبای خود جمع کنیم و بعد از آن روی چمپیونزلیگ تمرکز خواهیم کرد."
عصبانیت رئیس [فلورنتینو پرز]: "بله، من با او صحبت کرده ام. او هم ناراحت است. بدیهی است که ما از حذف شدن و شکست مقابل اتلتیکو خوشحال نیستیم اما حالا باید روی لیگ و چمپیونزلیگ تمرکز کنیم."
سیستم چرخشی: "در حال حاضر من نیازی به چرخش نمی بینم. ما برخی مصدومیت ها داریم اما تیم خوب است. اجرای سیستم چرخشی کاملاً ضروری نیست؛ ما بازی های خیلی زیادی نداشته ایم. اعضای تیم تمرین می کنند و بازی می کنند و می توانند استراحت کنند. فکر نمی کنم تیم خسته به نظر برسد."
رسانه های کشور ایتالیا معتقدند که نام سردار آزمون، مهاجم جوان تیم ملی ایران و باشگاه روبین کازان، در لیست خرید آث میلان قرار گرفته اند. ووچیدی اسپرت می گوید آث میلان می خواهد پیشنهاد رسمی خود را به تیم روسی ارائه کند. اعضای تحریریه کالچو مرکاتو معتقدند که مهاجم متولد 1995 ایران که بازی خود را از باشگاه سپاهان شروع کرده است، به دلیل درخشش در فوتبال روسیه، مورد توجه استعدادیاب های باشگاه های زیادی از جمله یوونتوس، آرسنال، بارسلونا و میلان قرار گرفته است. مسی ایران، پس از زدن گلی زیبا به قطر، دوباره به تیتر برخی از رسانه های اروپا تبدیل شده است.
برای گرفتن چند نتیجه مثبت پس از حذف دردناک رئال از کوپا ، می توان اشاره کرد که بیل در سمت چپ خیلی بهتر از سمت راست است. بازیکن ولزی به دلیل حضور رونالدو که یک دلیلی بهدیهی است که کمتر در این پست بازی کرده است اما مشخص است که در این پست بیشتر در خدمت تیم است. با حضور بیل در سمت چپ سرعت تیم بالاتر می رود. کریستیانو را نمی توان دست زد اما آنچلوتی باید کاری کند که از داشته هایش به نحو احسن بهره ببرد.به خاطر دلایل مشخص ، کریستیانو باید استارت های بلندش را کم کند تا بتواند که بیشتر در مرکز بازی کند. اگر بازیکن ولزی در سمت چپ باشد، بازیکن پرتغالی کمتر می دود و بیشتر شوت می زند. اگر آنچلوتی از این فرمول استفاده کند شاید هر دو پیروز شوند.آنتونیو رومرو
منم همیشه میگم بیل راست به درد نمیخوره(sm120)
اتفاقا در حال حاضر تو سیستم فعلی، بهترین جا براش همون راسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کیون خودمو پاره کردن زمان جام جهانی گفتم این خامس به درد لای جرزم نمی خوره ..کو گوش شنوا
بهترین جا برای ریدنش ها همونجاس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما درست فکر میکردی و مخالفانت در جهل بودن ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا که اینطور نیست... ذاتا بازی بیل بگیر نگیر زیاد داره... حالا چه این سمت چه اون سمت....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به فرض هم که حرف تو درست باشه، اگه رونالدو بیاد راست، به جای یه نفر، دو نفر میرینن... خامس هم که پای ثابت باشه... هت ریک می کنیم در زمینه ریدن (sm120)
فعلا انگشت اتهام فقط به سمت خودته (sm120)... تنها کسی که حتی برای چند روز ازش طرفداری کرده، خودت بودی (sm120)نقل قول:
انکار نمیکنم که از اینکه ستاره ی جام گفت طرفدار رئالم حس خوبی داشتم ولی بعدا فهمیدم اینا همش فیلم بوده(sm120)نقل قول:
خامس ریده ولی باز خواهد گشت (sm120)
از این جمله ناشیانه ای ها نزن (sm120)یه زمانی هم میگفتن کریس بازیکن بازی های بزرگ نیست یا هیگواین یا الان هم میگن بنزما به گرت بیل هم میگفتن گرت فیل (sm120)نقل قول:
بازیکن وقتی ریده باشه ریده(sm120)مگه لیورپولو بارسا تیمای کوچیکین ؟(sm120)برزیل و اروگوئه چی ؟(sm120)
تو بازی کوچیک و بزرگ افت کرده که تو بازی های بزرگ افتش بیشتر مشهود میشه فقط خدا کنه زودتر اماده شه (sm120)
خیلی (sm120)ولی یکی از دلایلش 4-3-3 بازی کردن تیم اونم بدون هافبک دفاعیه (sm120)خامس هم بازیکن فانتزی بازیه اصن جواب نمیده از دروازه دور باشه (sm120)نقل قول:
یادتونه پارسال چقدر به ایسکو انتقاد کردیم (sm120)باو خامس تازه 6 ماهه اومده امارش هم بد نبوده انتظار نداشته باشید یه هو بشه انخل (sm120)
حسین حتی از اینکه ایسکو جای اوزیل رو گرفته هم انتقاد میکرد (sm120)الان هم همین قضیه درمورده خامس و انخل واسش پیش اومده (sm120)
تفسیر نکن برای من عنتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اول هم گفتم خامس بازیکنی نیست که به درد تیم ما بخوره... کلا سیستم تیممون جوری نیست که خامس باهاش مچ بشه... اگر هم بشه یکی دو سال طول میکشه... این جملاتی بوده که از روز اول گفتم، هنوز هم تاکید می کنم (sm120)
سبک تیم ما طوریه که نیاز داریم اون وسط یه بازیکن سرعتی - تکنیکی باشه که بتونه به بهترین شکل انتقال از دفاع به حمله رو انجام بده، هم بتونه مواقع لازم دریبل بزنه، هم سانتر کنه، هم شوت بزنه... خامس به جز سرعت، بقیه رو تا حدودی داره و بازیکنی که این قابلیت ها رو داشته باشه ذاتا نمیشه گفت بازیکن بدیه... ولی تیم ما اون فاکتور سرعت خیلی براش مهمه، چیزی که متاسفانه خامس اصلا نداره... توی تمام کورسها و تمام حرکات سرعتی به شدت ضعیفه... حتی ایسکو و بنز هم به مراتب از خامس بهترن... بازی با پای راستش هم دیگه زیادی ضعیفه (sm172)...
لیورپول امسال هم که اصلا نمیشه اسمشُ بزرگ گذاشت... بیشترین موقعی که خامس برامون داستان میشه بازی هاییه که تیم تحت فشار قرار میگیره و ما باید از تک فرصتها استفاده کنیم که امسال عملا همچین بازی نداشتیم تا حالا... علاوه بر اینا امسال خامس تو بازیهایی که نیاز به بازیکنی بوده که گره بازی رو باز کنه هم کار خاصی نکرده (sm25)
چه بخوایم، چه نخوایم خامس با دی ماریا مقایسه میشه... با این شرایط هم تا تبدیل به دی ماریا بشه چند سالی طول میکشه (sm25)
نقل قول:
خدا رو شکر من اولین کسی بودم که زمانی که ایسکو هنوز مالاگا بود، خودمُ به در و دیوار میزدم که ایسکو رو بگیریم...
تازه وقتی هم که گفتم ایسکو رو میشه تو هافبک دفاعی بازی داد، همتون بالاتفاق بهم خندیدید ولی ایسکو بیلاخ بزرگی رو حوالتون کرد (sm120)
در حال حاضر هم تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده اینه که نکنه سال دیگه پرز دیوث بزنه به سرش ایسکو رو بفروشه (sm178)
مگه دیماریا فصل اولش دیماریای فصل اخرش بود ؟(sm120)همین دیماریا تو من یو زیادهم فوق العاده کار نکرده جون مچ نشده هنوز با من یو (sm120)نقل قول:
یه سوال ؟(sm120)مگه زمان اوزیل که تو ضد حملاتی که از دفاع تا حمله توپو 9 ثانیه حرکت میدادیم سرعت داشت ؟قرار نیست همه بشن کریس و بیل که (sm120)در ضمن اگه همیشه بخوایم با یه فاکتور بازی میکنیم و بگیم به سبک بازیمون نمیخوره که با بارسا چه فرقی داریم ؟(sm120)بارسا هم هرکی رو میخواد بخره یا هر مربی ای میخواد بیاره میگه این به سبکمون نمیخوره اخرش هم داریم میبینم که به چه سرنوشتی دارن دچار میشن (sm120)
خامس در کل بازیکن بسیار خوبیه امارش هم واسه فصل اول بد نبوده چند هفته ای هست که ریده قبول دارم ولی اینکه کلا بگیم بفروشیمش یا بگیم هیچ کاری واسمون نکرده و نمیکنه هم دیگه خیلی زیاد از حده (sm120)
یه زمانی هم میگفتیم بیشتر از اینکه به سرعت بیل نیاز داشته باشیم به خلاقیت اوزیل نیاز داریم (sm120)منکر این نمیشم که به خلاقیت اوزیل نیاز داشتیم ولی دیدیم که بیل بود که پارسال تو اخرای فصل مخصوصا جلو بایرن و بارسا و اتلتیک کمک کرد تا نتیجه بگیریم
الان هم نمیگم به انخل نیاز نداریم ولی خامس یه سری فاکتورا داره که انخل نداشت و تو اینده مشخص میشه به دردمون میخوره یا نه (sm120)
اگه قرار باشه پوگبا بیاد دم دست ترین ادم واسه پرز این بیچارست (sm2)نقل قول:
البته چیچاریتو و ایارا دیگه احتمالا اخر فصل برن (sm120)
اینا رو ول کنید خسه چه ریده (sm120)
ویدیو؛ جواب دندان شکن مهاجم مسلمان به مجری فرانسوی (با زیرنویس)
خیلی بده فک کنم از وقتی اومده یه دریبل موفق نتونسته بزنه شده عین هاشم(sm25)نقل قول:
منُ گاییدیا(sm120)هنوزم من اوزیلُ بیشتر از ایسکو قبول دارم ولی خدایی یکی از خوبانمونه هر چند که من جلوی اتلتیکو ازش ناراضی بودم (sm120)نقل قول:
ولی خامس کند و سنگینه و به درد ما نمیخوره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]باید نوک امتحانش کنه شاید یه کاری کنه وگرنه به عنوان هافبک بشینه بیرون ایسکو خدیرا مودریچ و کروس بازی کنن بهتره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفت زر بود ....ما صبر کردیم بازیکن 3 سال به قول تو مچ بشه فروختیم باید صبر کنیم 3 سال آینده این هم مچ بشه بفروشیمش(sm120)نقل قول:
اینم در نظر بگیر دیماریا خرید مورینیو بود خامس خرید پرز(sm120)برا دیماریا 30 تا دادیم برا خامس 80 تا(sm120)
رونالدو خیلی کم اثر شده ....(sm25)
حاج کریم کمر خالی(sm19)
یواش یواش باید به فکر جایگزین به جای کاسیاس رونالدو په په باشیم(sm120)
خدیرا و ایارا هم که خودشون میرن (sm120)
هفته ای بدون بازی میان هفته برای رئال (به دلیل حذف شدن از کوپا دل ری)
البته که طبیعی نیست؛ چرا که دیگر عادت کرده ایم که هر سه روز، یک بازی انجام بدهیم. کار خاصی انجام نمی دهیم و فقط برای بازی بعدی مقابل کوردوبا استراحت بیشتری خواهیم داشت. برای این بازی بهتر آماده می شویم.
نظرتان در مورد بازی و حرکت عالی بنزما در صحنه گل اول
در مجموع، بازی خیلی خوبی بود.در ابتدا خوب و با دقت بازی نمی کردیم چرا که بازی قبلی ما روز پنجشنبه بود و کمی کند بودیم.در نیمه دوم، از بازی تیمم خیلی راضی هستم. در این نیمه خیلی هوشمندانه بازی کردیم و حرکت کریم در صحنه گل اول نیز بسیار تماشایی بود. همه تیم عالی بازی کردند اما صحنه کلیدی بازی، حرکت خارق العاده کریم بود که با پاس خود به رونالدو و گلزنی کریستیانو، قفل بازی شکسته شد.
قهرمان نیم فصل با یک بازی کمتر
نیم فصل اول برای ما خیلی خوب پیش رفت. رقابت ها را با کمی مشکل آغاز کردیم اما در ادامه، روند بردهایمان شروع شد و در مسیر بسیار خوبی قرار گرفتیم. بازیکنانم از حداکثر انگیزه و تمرکز برخوردارند و باید همینگونه ادامه دهیم.
رئال تمرکزش را در ابتدای سال جدید از دست نداده بود؟
در مجموع با توجه به عملکردمان، باید بگویم که تمرکز و دقت ما خوب بوده است. تیم در حال بهتر شدن است؛ بطور مثال، خامس در دو هفته اخیر، از لحاظ بدنی در اوج نبود اما در این بازی یکی از بهترین بازیکنان زمین بود. به تدریج همان رئال مادرید ماه پیش می شویم.
از دو گل رونالدو خوشحالید؟
همه گل های ما روی حرکت تیمی بود و از این مساله خوشحالم. پاس گل کریم و دو پاس گل خامس تماشایی بودند. رونالدو و بیل هم خیلی خوب این موقعیت ها را به گل تبدیل کردند.
وضعیت بیل و مودریچ
بیل مشکلی ندارد و در انتهای بازی یک ضربه کوچک به پای او وارد شد.وضعیت بدنی گرت خوب است. مودریچ هم یک ماه دیگر شاید هم کمتر، آماده بازی خواهد شد. او فعلا بصورت انفرادی تمرین می کند.
رئال به بهترین فرمش نزدیک شده؟
یک بازی هوشمندانه و بدون ریسک را امروز انجام دادیم اما باید زمانیکه صاحب توپ نیستیم، فشار بیشتری روی حریف وارد کنیم.در نیمه اول بازی با ختافه اینگونه عمل نکردیم.ریتم بازیمان در نیمه اول خیلی کند بود.
ترجمه : رضا سیف