یکی از اسبامون مریض شده. باید برم شهر دکتر خبر کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از اسبامون مریض شده. باید برم شهر دکتر خبر کنم.
به فکر اون بدبخت فلک زده نیستی ، به فکر سلامتی خودت باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا این لپتاپ نوید داره تقاص کدوم کار نکردشو میده؟
میگن دست طبیعت دست طبیعت همینه ها (sm70)
عمه اش را برای فحش دادن دوست دارم . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به عمه تو هم فوش ریز دادم که سوالای آزمون رو گذاشتی دان بکنم ، فک کردم چی هست (sm2)
ریا نباشه تو فامیل تو کار روانشناسیم
.
.
.
.
.
.
.
هر کی بچش دختر میشه و ناراحته که چرا پسر نشد
من و مامانم میریم خونشون مامانم بهش میگه :
حالااین پسر واسه ما چه گهی شده که ناراحتی
طرفم کلی ذوق میکنه!!
همتونو میکُشم !!
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من پرایدم!!
پس 4 مگ رو به گ*ا دادی رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر زود گول میخوری (sm2)
توی بورس معاملات بازار شایعه ،حرفهای مفت گاهی گران تمام میشود!
دعا می کنم خوب بشه (sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر جوون اینجا حجم معنی نره ، ترافیکم نا محدوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشغول شو به کارت فقط حواست باشه مثل دفعه قبلی دندون نزنی (sm2)
چقد سرعت نت افتضاحه
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
ترفند خیلیا که همزمان با چندنفر چت میکنن
و نمیتونن پیام ها زود به زود جواب بدن=)))))))))
الان مثلا میخواستی بگی من اینترنت نامحدود دارم (sm2) آی ملت همه فهمیدین ایشون ترافیک نامحدود داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی ملت الان فهمیدین من بحث رو عوض کردم (sm2)