خطر اپ شد برای منم بفرست لینک ها رو میخوام دستت درد نکنه (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
خطر اپ شد برای منم بفرست لینک ها رو میخوام دستت درد نکنه (sm118)
اوکی میفرستم
اپلود کردن با برنامش امن تره
یه سری توضیحات بدم درباره ماهواره جات.خوراکه خودمه.
اولا ال ان بی تحت عنوان اچ دی نداریم.ال ان بی یه فاکتوری به نام نویز داره که هرچی عددش کمتر باشه بهتره الان بهترین ال ان بی تو بازار اولترا بلک هست که خیلی کمه تقبلیشم هست نویزش 0.1 هست.چیزای عالی بازار هم 0.2 هستن. ات اشغالا هم عددشون میره بالاتر.هرچی عدد کمتر گیرندگی قویتر.اچ دی میتونه رو اسم ال ان بی باشه مثلا من خودم همش پرمیوم اچ دی گلده
فقط پیام تبلیغاتیش روی مخه ولی میخوام یه ساعت کیفیت رکورد خود دستگاه رو ببینم (sm50)
تو یه روز صد صفحه رفتین جلو
لینک استیج و دارید؟
خط اگه یه وقت بخوام رسیور بگیرم این مدلشو میگی همین که باهاش رکورد کردی
بعد به غیر ازین دیگه چی خوبه ؟ استرانگ هم خوبه به نظر تو ؟ من دارم استرانگ خیلی خر کاره ولی اچ دی نیست
درباره ریسیور چیزی به اسم کره نداریم همه چینیه.
یک شرکت داریم به اسم گلوبال.ریسیورای استارست.ای استار.استارمکس.تایگر و یه چندتا غیره معروف دیگه رو گلوبال تولید میکنه
مثلا گلوبال ریسیوری تولید میکنه به اسم x.استارست میاد سفارش میده میگه اینو برام بزن به اسم فلان.استارمکس میگه اینو برام بزن با اسم بیسار.
فقط کیس ریسیور و ساپورت نرم افزاری اون شرکت متفاوته تو اینا.سخت افزار یکیه.
حالا درباره ایکس کروزر اسم شرکت فورتیس هست که کره ای هست ولی ساخت داخله چینه.ول چین پدر مادر دار.2 مارکشم از همه معروفتره یکی ایکرس کروزر یکی پرووین.پرووین ساپورت سخت افزاریش مال نیست مثله ایکس کروزر هم تو ایران پشتیبانی نداره
خطر جواب پست منو بده (sm2)
ببین مدلای جدیدتر از اینی که من دارمم اومده ولی من خودم دست نگه داشتم برای خرید.
ایکس کروزر یه مدل داره به اسم 430 که اندروید هم هست ولی مشکل هنگ و باگ داره فعلا کامل رفع نشده.یه مدل جدید هم داده به اسم 458 که 4K رو ساپورت میکنه ولی تا 30 فریم.
که عملا این قابلیتش بی استفاده میشه چون الان شبکه زیره 50 فریم نداریم و استاندارد 4k هم 60 فریمه در اصل.من با نماینده ایکس کروزر حرف زدم قراره تو نیمه دوم 2017 ریسیور 4کی 60 فریم که اونو میخرم.البته این تلویزیون 4کی که خریدم یه قابلیت داره به اسم uhd upscale که خودش تصویره ورودی رو برای پخش ارتقا کیفیت میده.
تو تستایی که من کردم اگه تصویر با کیفیت خوب و 1080 به تلویزیون برسه 95% مثله یه تصویر 4کی واقعی خروجی میده
بیا خوب چشاتو باز کن نری چیز آشغالی بهت بندازن این سوئدی ها (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من ترفندی داره که اگه کسی تلویزیون 4کی داره و ریسیورش اچ دیه.چطوری بتونه شبکه 4کی ببینه.یه 2 تا رو یاهست هست یه 3 تا هم رو هاتبرد.همشونم مفتین چون بیشتر کلیپ پخش میکنن ولی با بیت ریت بالا.دقیقه ای 250 مگ بود یه همچین چیزایی
خطر رسیور لینوکسی می خوام
Xcruiser 420 Avant
بهترین چیزیه که میتونی بگیری.
البته میتونی ریسیورای برند جهانی و اروپایی هم بگیری مثله دریم باکس یا vu+ ولی اونا میرن بالای 1.5 میلیون
cuberevo چی ؟
این ایکس کروزر واقعا چیزی کم نداره بخوای مشخصاتشم برات میگم
پس این 2 تا که گفتی به کار من نمیاد همون نیمه دوم 2017 هم اگه بیاد بازم خیلی گرونه به کارم نمیاد همین مدل اچ دی هم برای من خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اسم دقیق این مدلتو بگو من بمر سرچ کنم عکسشو ببینم باشه ؟
ایکس کروزر که بگیری هم ساپورت ایرانی داره هم کلی اموزش به زبون فارسی.
Xcruiser 420 Avant.
رسیور باید پول بدی شبکه های پولی باز بشه
از این رسیور هایی که به اینترنت وصل میشه کد میفرسته
الان میگمت
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کد که میگی بهش میگن cccam.ایکس کروز از سیسیکم پشتبانی میکنه میتونی اکانتشو بخری بزنی تو ریسور الان بهترین اکانت فکر کنم ماه 12 تومن باشه.ماله سایت عصرجوان
ریسیورای شرکت گلوبال که بالا توضیح دادم کدوم مارکا میشه،همین سیستمو ساپورت میکنن ولی یه سیستم اختصاصی هم داره به اسم g-share
همینایی که به اسم اکانت رایگان میشوی.هر شرکتی تایم اکانت رایگانش متفاوته باید خودت سرچ کنی من خیلی اطلاع ندارم ولی دفالت 1 سال اینترنتی رایگان داره و 1 سال هوایی.اینترنتی کدو با اینترنت دریافت میکنه هوایی باید یکی از یوتلستا رو بگیری(دقیقا یادم نیست کدوم جهتش) و از طریق یکی از فرکانسا که دیتا هست کدو میگه.
البته شنیدم جدیدا یه سرویسی هم گلوبال رو رسیور جدیداش گذاشته به اسم forever فکر کنم همیشه رایگان باشه.دقیق نمیدونم باید تحقیق کنم
ریسیورای گلوبال چون از نظره کیفیت در حده فورتیس نیستن با اکانت رایگانا خوب مشتری جمع کردن.البته از نظره قیمت هم به فورتیس نمیرسن و ارزونترن
ماهواره کلا دنگ و فنگ زیاد داره
منکه راهنماییت کردم.تو میخوای سیستم جدید راه بندازی ریسیور Xcruiser 420HD Avant
و ال ان بی Premium HD Gold
بهترین نتیجه رو میگیری
پول ندارم (sm2)
(sm120)
دیوث تو هم شدی مثله اینا که الکی میان تو نمایشگاه یه ساعت از اپشنای ماشین میپرسن و قیمت و فلان و اینا بعد ول میکنن میرن.میخوام بزنم نصفشون کنم(sm2)
(sm2)اون قضیش فرق میکنهنقل قول:
دیوث نکنه رسیور می فروشی
ببین درستش نیست من بخوام اماره خودمو بریزم رو دایره ولی ریسیور فروش نیستم ماشین فروشم.ولی دستی بر بازار ریسیور دارم.نه اونطوری که تو فکر میکنی برم 100 بیارم بذارم تو خونه دونه ای بفروشم
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارت دومم کامل شد الان بدم تا بذارم اخر همه رو بدم
(sm2)از فن شاهزاده بیشتر از این انتظار نیستنقل قول:
حالا چند میدی رسیور رو
بز میگم رسیور فروش نیستم باز میگه دونه ای چند میدی
تو ویدیو رو فعلا اپلود کن (sm2)
اشترم دو رو دادم