(sm30)چش هیز همتین کجایین که ببینین چی توی اپلودباز اپ کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)چش هیز همتین کجایین که ببینین چی توی اپلودباز اپ کردن
(sm2) نه بابا تاز از خواب ناز بیدار شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم آفت ِ موسیقی امروز میاد ؟ (sm120)
جدی نخوابیدی امیر ؟
(sm2)امیر الان استرس داره
خیابانی (sm30)
اِشکودِران مُستَعفی (sm2)(sm2)
بعد دید مستعفی نمیشه عوضش کرد : مُستَفی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حالا نگاه کنین با انگشتای پنچه کرده بازیکن رئال (sm2)
منتشر شد ؟ (sm120)
(sm50)
(sm120) به به همه لاشخورا جمیم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
پشت خاکریز والنسیانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
قیافه مصطفی رو نشون داد نمیدونست چی بگه ، یه لحظه با خودش فک کرد که مُستَعقی نمیشه گفت حالا مُستَفی رو میبینین(sm2)
ینی مجسمه ی این و سرهنگ علیفر رو باید بسازن بزنن سر در صدا و سیما (sm2)
ناصر شازلی (sm2) اِشکودِران مُستَفی(sm2)
حالا همه هم نظراتشونو از همین الان مشخص کردنا (sm2) این چه البومیه ... این چه تنظیمی بود .. تا ترک 5 که هیچی نداشت ... (sm2)
یگانه آفت ِ موسیقیه (sm3)
امثال یگانه هستن که موسیقی کشور افت کرده (sm3)
یا کنج قفس یا مرگ این بخت کبوترهاست (sm25)...
(sm2)
رفتن به فینال یو سی ال با سیستم علی اضغری (sm120)
حیف از هیرو که مجبوره بشینه کنار تو (sm3)فوتبال کثیف ایتالیا (sm3) سیستم های دفاعی (sm3)
(sm70)البته در خط دفاع ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی 4تا به تیر بزنی چندتا سیوِ عالی هم گلر داشته باشه یه پنالتی هم نزنی .. خوب بازی کردن دیگه (sm50)
تو همین دفاع ریده دیگه (sm70) تاکتیک والنسیا سانتر بود فقط ، 2تا هم زدن چندتا هم داشت میرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بیرون کات میدادن میومد رو سرشون کاملا تمرین شده بود ..مدافعا جا میموندن
میشه گفت اره موافقم منم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یووه هم والنسیا نیست ولی بازی جذابی میشه (sm120)
گله دارم گله دااارم ، من از دست ِ الی هم گله دارم ، گله دارم (sm120)
دیروز داشتم یه نگا مینداختم به آرشیو تخیلی ، اینو دیدم (sm120) اگه ندیدین واستون آپ کنم ، البته کیفیتش جالب نیست خودم ضبط کردم فک کنم سال 82 بود(sm120)
شوخی شوخی تا ترک 5 که هیچی نداشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاکتیک رئال علی اصغری نبود ؟ (sm70) همش سانتر بود رو دروازه (sm120) آمار سانتر فک کنم بالای 30 تا بود (sm120) یکم دیگه ادامه داشت رکورد ایران رو میزد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم از دوریت باکری شد ... (sm25)(sm54)
(sm169)
کجا اسکولیز کرد
نقل قول:
آپلود با بدبختی (sm120)
ehsan for music baran presents (sm120)
7mb
توضیحات «فرمان فتحعلیان» درباره بیماری یک نوازنده؛
(sm120)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)بلاگفا
(sm120)البوم یگانه پلی
یه دور گوش دادم یگانه رو البته چند تاشو زدم وسط های اهنگ بعدی متاسفانه :|
قطعه اول چیپ
همینو میداد امید محرم زاده یه سر البومی هیت براش در میاورد
در کل با یه ترک همم حال نمیکنینقل قول:
خیلی شلوغش می کنه (sm98)نقل قول:
«شاهرخ پورمیامین» با شش ماه استراحت مطلق، سلامتیاش را باز می یابد
چه خبر خوبی ،امیدوارم حالش خوب شه
کارهای محسن و زده یا نه؟