به کوری چشم سینجول عملیات با موفقیت داره پیش میره(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
به کوری چشم سینجول عملیات با موفقیت داره پیش میره(sm59)
(sm2) بترکه *** شاهزاده
خطر اینه ؟ اصلی شو از کجا میشه گیر آورد ؟ چقدره ؟ تو میتونی برام گیر بیاری اگه خواستم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
hamtin اون پایین چه غلطی می کنی
عکست فیلتره
ولی انصافا خیلی شیکه (sm50)
حالا بعد برات میگم چجوری از نماینده خوده شرکت بخری
ارم ایکس کروزر سمت چپ که میبینی در اص چراغه.ریسیور رو خاموش کنی اونم خاموش میشه خیلی شیکه.خودم خیلی حال میکنم باهاش شبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چقدره ؟
نه این قبلشه الانم تولید نمیشه.420 معمولیه این
420 avant قیافش همینه ولی یه اوانتم جلوش نوشته
400 و خورده ای
البته اونموقع که من گرفتم 600 گرفتم الان ارزونتر شده
مگه جنگه
مدلای جدیدتر اومده ارزونتر شده
ای بابا کاش اینو زودتر میذاشتن از هیچی بهتر بود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پولی بیاد دستم اینو بتونم بگیرم (sm81)
اینه دیگه ؟ خیلی خوشم اومده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال از همی جا میگرفتیم دیگه سایتش مشکل داشت الان گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالا نمیاد که
***** نیست ؟
هادی عکسای ریسیور همه شیله
من دان کردم کیفیت خوب در تی وی عالی
یه osd ای داره درجه یک.بهترین osd رو بین ریسیورا داره.همون منوی گرافیکی
خودشه
اینم بگم ایکس کروزر تو این 2 اندرویدی جدید اومده ریده ارزون سازی کردهنه لوگوش چراغیه نه vdf داره.یعنی اسم کانالو نشون نمیده جلوش فقط عدد کانالو نشون میده
شبکه رد کردنش خوبه ؟ سرعتش چطوره ؟ مث استارست که نیست ؟
اینی که میدم اشترم درست انکودش کنه کیفیتی داره اسمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اونا که لا هنگن.قیمته بالاش بخاطره سخت افزاره قویشه
استیج امسال خوشگل نداره حیف حجمی که دیشب دانلود کردم (sm81)
استارست اصلا عددی نیست.اومد لینوکسی بزنه البته سورس بسته به اسم 7000 و 10000.جفتشون اشغال و هنگی از اب دراومدن.تازه مثله ایکس کروزر هم اپن سورس نبودن
من دیشب به تو چی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل گهر سیرجان 2 راه آهن تهران 0 پرچم تیم شهر ما بالاست (sm118)
کاشکی به حرفت گوش کرده بودم (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو چند تا خطر عکس داد دیشب خوب بود که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسى(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کيفيت هم خوبه و شاهکار هنرى نيس ک کيفيت بلورى و فور کى بخواييم(sm120) ى مشت اشخولن دگه(sm50)
اصل کاری حذف شد (sm2)
سپيدرود (sm127)
خوب هستن ولی درحده فریال و اون یکی دیگه نیست.یکی عکس مرحله مقدماتی سری قبلو بده تا بگم اون یکی منظورم کدومه