ی سایت بود برا پیش بینی نتایج .. البته پولی.. کلی از بچه ها شرکت کردن.. دیگه نمیدونم چه کردن که امروز اومدم دیدم اینجوری نوشته امیر(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ی سایت بود برا پیش بینی نتایج .. البته پولی.. کلی از بچه ها شرکت کردن.. دیگه نمیدونم چه کردن که امروز اومدم دیدم اینجوری نوشته امیر(sm120)
همه مالباخته شدن دارن گریه میکنن
خب ربطش به پاروی بی قایق چیه که اینجوری نوشتن (sm70)
چون جمع بچه ها اینجا جمع بود
امیرم سربه سرشون گذاشته(sm120)
عکس امضاتو اگه کیفیت بهتری ازش داری بده
این بهترینیه که دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم نساختم از اون سایت خفته ی محسن چاوشی برش داشتم نوشته هاشو خودم زدم فقط (sm70)
ممنون(sm174)
فقط چاوشی خدایی غیر چاوشی گوش دادن وقت تلف کردنه محضه قبول ندارین من تو موزیک ایران فقط چاوشیو قبول دارم
هر گل ی بویی داره.. هرچند بعضی گلا بی عطر و بو هستن(sm120)
ازدواج همیشه به عشق پایان داده است . ( ناپلئون )
(sm120)
ی لحظه فک کن آهنگ بانوی من میرفت زیر ممیزی وزارت ارشاد , مثل گلاب ها نه؛ بانوی من تو در من سرگیجه های بعد از نوشیدن گلابی(sm2)
دوش گلاب ریختی از بر ما گریختی!! بوی گلاب میزند خربزه در دهان مکن!!!(sm2)
سراب به جای شراب عوض شد؟
اااااااااااااااااااااا
این دختره تو فیس بوک چی نوشته(sm77)
یه سریا کاکتوس تشریف دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شما که طرفدار چاوشی هستید باید اونجارو بترکونید
چی کی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این مگه کیه که الکی گندش میکنید ؟
ما اینجا روزی به صد تا خواننده میرینیم ، کسی چیزی نمیگه (sm2)
منم نمیدونستم...امروز دیدم سعیده پورمحمد پست گذاشته دریافتم.
این چه تیتریه (sm2)(sm2)(sm30)
امیر خدا بگم چیکارت نکنه(sm30)(sm2)
خوب موضوعی رو برای جلب توجه پیدا کرد(sm120)
عجب حرکتی زدن(sm59)
جوری محرومشون میکنن که دیگه هوس اینکارا رو نکنن(sm120) یوفا شوخی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کنن!بایدم کنن.(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حرکتشون باحال بود.(sm132)
اوه اوه.. پرچم چی بود که یهو قاطی کردن(sm120)
این بازی که در بلگراد برگزار می شد، در اواخر نیمه اول و با ورود هواپیمایی بی سرنشین که پرچم کشور آلبانی را حمل می کرد، به یکباره به جنجال کشیده شد و بازیکنان دو تیم به درگیری باهم پرداختند.این دیدار قبل از ورود هواپیما هم به دلیل پرتاب مواد منفجره و آتش زا، متوقف شده بود و پس از ورود آن هم، پرچم آلبانی، توسط استفان میتروویچ از صربستان، به نوعی قاپیده شد. این مساله باعث ایجاد نزاع و سپس خارج شدن بازیکنان آلبانی از زمین شد که با پرتاب زباله به سوی آنها از سوی طرفداران صرب، ادامه پیدا کرد. هواداران آلبانی هم به دلیل مسائل امنیتی، از آمدن به ورزشگاه منع شده بودند.
چرا میزنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرکتشون باحال بود ولی یوفا خفن محروم میکنه(sm120)
ولی پرچم کشورشون نبودا(sm77)
تورو نزدم که!اغتشاشگران رو زدم(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه مامور مخفی یوفا هستی ؟(sm120) قطبی پلاتینی ؟(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه خودت نزدی ؟(sm120)
اینو طرفداری زده.نقل قول:
معلوم نیست کجا رفتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو کشور آلبانی و صربستان مدتهاست که از لحاظ سیاسی با یکدیگر اختلاف دارند و از سوی یوفا به دلیل جلوگیری از هر گونه درگیری بین هواداران دو تیم، از ورود آلبانیایی ها به ورزشگاه تیم پارتیزان بلگراد جلوگیری شده بود.
در دقایق پایانی نیمه اول، از سوی هواداران آلبانیایی بیرون ورزشگاه، پرچم این کشور همراه با نقشه کشور کوزوو از طریق یک هواپیمای بسیار کوچک بر فراز بازیکنان دو تیم به پرواز در آمد. سطح ارتفاع این هواپیما از زمین بسیار کم بود.
(sm120)
پولا رو گرفتن و الفرار (sm120)
تمام حسابها رو خالی کردن (sm120)
همون کوزوو بود احتمالا(sm59)
داداشم همینو بهم گفته بود.اسمشو یادم نبود که بگم!(sm59)نقل قول: