خوب شد ناجا خدمت کردم پس(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شد ناجا خدمت کردم پس(sm120)
کدوم خرج دیوث پست میزنم نشون میده دارم خرج میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عنوان مثال 3/100
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همون گارانتی 2/765
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سوال مهم ..
چقد خودت به خودت باور داری آنگونه که اصرافیانت تو رو از دور پذیرفته اند و باورت کرده اند !?؟!
(sm2)وقتی این سوالو میپرسی اواتارت عکس خودتو بذار تا تاثیرش بیشتر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یه روز عکس تو و اون فوکی رو هم میذارم ببین کی بت گفتم ..
در ضمن من تمام آواتارم خودمم در واقع همشو زندگی میکنم پس جزئی از منن ..
طبق اخبار روند تولید فصل هشتم سریال Game of Thrones بخاطر جشن عروسی رز لزلی و کیت هرینگتون به تعویق خواهد افتاد!
طبق اطلاعات حدود 50 روز دیگه *وایکینگ* میاد ...
واقعا نمی دونم چرا جذابیت گیم اف ترون بیشتر از وایکینگ واسه تماشاچی به چشم میاد ...