[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شخصیتای بیشتر خاله های بیشتر داستان پیچیدگی بیشتری داره اژدها هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن گیم اف خیلی خیلی عظیم تر از اینی که نشون میده هست بودجه واقن نمیکشه حتی hbo
وایکینگ من ندیدم آخریارو خوب نیود چطور شده شن تای آخر !?؟!
یه هف هشت قسمت آخر مونده ..
میرانجمن الان که هیشکی آهنگ نمیخونه ...(sm59)
اجازه دارم برا 3 روز با زدن تاپیک کار فرهنگی انجام بدم ؟
به نظر من وایکینگ از لحاظ خاله و کاراکتر و تا حدود زیادی قصه و داستان چیزی کم از گیم اف نداره ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هزینه هایی که واسه وایکینگ شده و میشه اصلا در حد گیم اف نیست ...
قست آخرش عالی بود حتی در خیلی راحت میتونم بگم در حد قسمت آخر گیم اف بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظر من نبینم ، کلاس کاری سریال رو میاری پایین
میخوام فیلم های ایروتیک رو معرفی کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو تو کونم بز ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بره می موس ..