(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم رونالدو رو میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت یا اونی که به پول ما رو فروخت ؟
ولی خدایی دیماریا تو منچستر اصن نتونست خودشو پیدا بکنه ، انقدر ضعیف بود که رفتنشم اونچنان مهم نی ، یانوزای هست که جاشو پر بکنه ، فقط پدرو رو نخرن جای این ، پدرو کیه آخه 33 تا میخوان خرجش کنن (sm178)
دیماریا بره دیگه یه مهاجم میخوایم ، ولی حرف از پدرو میزنن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظرم ببینم اون سورپرایزی که فن خال گفته کیه ، نکنه مازیار زارع رو میخوان (sm2)
داشتم بإ دوست دخترم تو اتاق سكـــ.س ميكرديم
یهو حــ.شري شد گفت منو ميكنييييي
گفتم ارههههه
گفت چند باررر؟؟؟؟
گفتم صدبار
گفت كمه
گفتم دویس بار
گفت کمه
همينجوري كه داشتم میگفتم و ميگفت
بابام اومد تو اتاق گفت كار تو نيست پاشو .....
بین قرمز و آبی تناقض وجود داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرو دیگه اونقدرا هم بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زلاتان ابراهیموویچ (sm127)
مازیار زارع واسه منچستر قیمتش زیاده نمیتونیم پولش بدیم
شبیه شهید های گمنام شده تو این عکسنقل قول:
از این حرفت خوشم اومد (sm30) (sm2)نقل قول:
تاپیکمو به گند کشیدن (sm172)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]