[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
گفتم تنظیمای اشکان خوبه (sm50) منتظر بودم آخرش نیما بیاد وسط سولو بزنه ولی اصن گیتار الکتریک نداشت آهنگ، نمیدونم چرا اسمشو زدن (sm2)
تو فکر میرم خیلی خوب بود (sm50)
ترک چهار داغون
(sm2)این احسان نی زن واقعا فسیل ساز میرنه
(sm27) البوم نچسبی بود
یا ابولفضل (sm2)
بکش بیرون این جا دختر میاد زشته مردک(sm3)
واسه ثبت نام باید محدودیت سنی بذاریم
چشم بد دور (sm128)
بیا بیرون مدرسه (sm2)
این علی ثابت چرا برا موسیقی فیلم کار نمی کنه (sm25)
پارسا پیروزفر:تو اجتماع همه کارهارو ما مردا می کنیم.
همه پول ها رو ما مردا میدیم.
همه سگدو زدن ها مال ماست.
هرچی سکته قلبی ها وبدبختی ها و بیچارگی ها و چک برگشت خوردن ها و زندانی رفتن ها مال ماست.
اون وقت جنس لطیف راحت میگه: درطول تاریخ به ما ظلم شده٬ما خواهان حقوق برابر هستیم .
حقوق برابر میخوای برو فاضلاب پاک کن.
برو سوپور شهرداری شو٬نصفه شب خیابون ها رو جارو بکش.
چه طور موقع کار کردن جنس لطیف هستین٬ولی صحبت حقوق که میشه حقوق برابر میخوای؟(sm50)
او از زمان حضور در اسپانیا، در مقابل ۴۰ ضربه پنالتی، آمار خیره کننده مهار ۱۹ پنالتی را ثبت کرده است! (sm120)
البوم چطوره ؟ ریده باز؟(sm120)
(sm77)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻓﺴﺮ
ﭘﺮﺳﯿﺪﻩ ﺟﻔﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﺩﺭ ﭼﻪ ﻣﻮﺍﻗﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ : وقتی عروس شدم
ﻧﺨﻨﺪ دختره دیگه دلش شوهر میخاد(sm2)
(sm50)امان از روزی که یه زن بخواد از حقوق پایمال شدش بگه .. این تفکرِ منسوخ هنوزم هست..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الوز دربازه بان والنسیا (sm25) دیشبم پنالتی رونالدو رو گرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بلی میدانم بازیو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چند ساعت دیگه باس بریم فرودگاه استقبال (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی مونده به اخرم
البوم در حد یگانه خوب است
اینجوری که شما تعریف کردین هر کی یه جاشو گفت مشکل داره یکی گفته ملودی یکی گفته تنظیم ریده باز که (sm70)
از حباب بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فکر میرم بهترین کار آلبومه و تنا کاری که میشه همیشه گوشش داد (sm50)
فک کنم بهتره یه دور گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلن فکر می کنی چیزای خاص گوش بدی خیلی خاص میشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار از خودِ پرنده بهتره (sm120) رُمنسِ قشنگیِ حیف کوتاست
من اصن ایرانی گوش نمیدم (sm120)خیلی کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی چده ؟ (sm120)
همیشه دیر میرسیم (sm120)
البوم چطوره جا حرف داره کلا ؟ از حباب بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط یکی 2تا کار خوبه (sm50) بقیه چیز خاصی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حباب هم تقریبا همین بود ، بیتِ آخرش خوب بود اینم تو فکر میرمش خوبه
مثل اینکه یه سورپرایز دارن چند ساعت دیگه برا البوم یگانه
شما اگه گیتار الکتریک شنیدین به منم بگین من که نشنیدم فقط اسم نیما رمضان بود پشت کاور (sm2)
من نمیدونم اینا صدا داره میتونن خیلی خوب با یه تیم خوب و با یه مدیر هنری حرفه ای بهترین کارارو بسازن ولی وختی معروف میشنو سه چار تا کنسرت میذارن پولو میزنن به جیب بعدش میشن خواننده دوزاری (sm70)نقل قول:
اون از اون حمید عسکری اسگل با اون البومش اینم که میگی از این (sm98)
محسن چاوشی (sm127)(sm50)
وقتی با این زنهایی که میخوان از حقوقشون حرف بزنی دیگه اعصاب واست نمیمونه چون چیزو قبول ندارن جز حرف خودشوننقل قول:
میزان ناله در چه حد ِ ؟(sm120)
زیر صدا شایدنقل قول:
فک کنم میخواد بگه من یه ذره سرما خوردگی داشتم البومو خوندم ببخشید (sm2)
هر دفعه قبل از کنسرتاش میگه (sm2)
نات تو ماچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]