امیر عوض کن بزن :دلداری دادن مال باخته ها (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر عوض کن بزن :دلداری دادن مال باخته ها (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ؟؟!!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باحال بود خیلی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
از همه چيز بگذريد ...
براي كوباني ميخوانم
به زودي ...
محسن چاوشى
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ؟ هيچي امير تيترُ يادش رفته بود همين (sm59)
امیر تیتر اون ورو بزن
آهنگ کردی محسن چاوشی برای کوبانی به زودی
لینک صفحه جالب بود(sm2)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین ؟(sm39)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميزنم بميرياااااااااااا (sm39)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به زبان مادريم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی چرا انقد پشت سر هم (sm172)
(sm2)نقل قول:
لینک اون صفحه ای رو گذاشتی که من در مورد عکسم داشتم پست میدادم(sm39) (sm10)
رئیس میخواد معجزه کنه ؟ همینو میگه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها از تو history پيدا كردم (sm59)
شعر اهنگ اتشکده مهدی یراحی تو کهکشانیها برای روزبه بمانی؟
نوشته بهزاد بمانی
یه سوال کوبانی چیه همون کشور کوباس
نمیخوای یه نگاه بندازی ، ابروی منو نبری ؟(sm39)(sm120)نقل قول:
کاملا معلومه از روی عمد نبود(sm120)نقل قول:
لینک اون صفحه ای رو گذاشتی که من در مورد عکسم داشتم پست میدادم(sm39) (sm10)[/QUOTE]
نقل قول:
ببخشيد من اونجا فقط دنبال آدرس بودم نميدونستم لينك كدوم صفحه س (sm175)(sm81)
نقل قول:
عمدي نبود (sm81)
امیر کُردی ش کن ، ملت کَردی میخونن (sm70)
سهوا با نیت قبلی انجام شد(sm120)نقل قول:
کردی با صدای محسن هم چیز خفنی میشه ها(sm173)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خبر و وب ممر نمیذاری؟
نقل قول:
ميگم عمدي نبود پاكش كردم (sm39)
ببخشيد من اونجا فقط دنبال آدرس بودم نميدونستم لينك كدوم صفحه س (sm175)(sm81)
[/QUOTE]
تو رو خدا ببین نقل گرفتنشو (sm2)
ایندفه بخشیدم ولی دفه بعد هم می بخشم(sm2)
این حرفا چیه (sm176) شوخی بود(sm10)
ممر نیستش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی الان میاد
صبر میکنم نیومدن میزنم (sm98)
تو که هر چی محسن بخونه میگی خفن میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
میشه دیگه چیکار کنم خب...میخواس نشه(sm172)نقل قول:
تو رو خدا ببین نقل گرفتنشو (sm2)
ایندفه بخشیدم ولی دفه بعد هم می بخشم(sm2)
این حرفا چیه (sm176) شوخی بود(sm10)[/QUOTE]
(sm102)مگه جرآت داري جدي باشي (sm142)
تعصب رو بزار کنار (sm176)نقل قول:
بزار بیاد ، گوش بده بعد بگو
عجب نقلي شد (sm77)
من دیگه نقل نمیگیریم ازت مینا چون نقلت خرابه همینطوری تا ثریا دیوار کج میره(sm120)
کی جرات میکنه به نن جون چپ نگاه کنه(sm120)
کردی (sm88)