اتفاقا همین آخوندای خر اگه از مملکت گم بشن تمام مشکلات حل میشه(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا همین آخوندای خر اگه از مملکت گم بشن تمام مشکلات حل میشه(sm172)
آهنگ همخونه هایده و ویگن رو دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بیشتر از 30 سال یه آهنگ یه صدا یه شعر حال و روز 40 سال آینده ایرانو رقم زده و تعریف کرده (sm50)
هر چقدرم میره رو به جلو بیشتر با مفهوم شعر آشنا میشیم
(sm50)
(sm10)
- (sm50)
(sm50)
(sm169)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
باشی نباشی با دلم جفتی
اشکی که از چشمم نمیوفتی
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان.
خوبی؟
کدوم فیلمارو گفتی که مجدد آپلود کنم؟ شرمنده اشتباهی پاک کردم پیامتو، نفهمیدم چیا بود...
(sm50)
سلام مرسی تو خوبی؟ از شادمهر ۲ تا فیلم آپلود کرده بودی اونارو میخواستم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم، مرسی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه.
همه جا رو داره آب میبره ما تازه کولر گازی روشن کردیم هه(sm100)
فک کنم خدا بهش برخورد الان داره بارون میزنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بابک این کدام قطعه ست ؟ تو آلبوما نیست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آن کوچ که باید بروی کشته شوی
زنده برگشتم و انگیــزه ی پـرواز پرید... (sm27)
(sm50)
(sm50)
سلام صادق.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری داداش؟
چه میکنی با روزگار خودساختهِ خودمون (sm50)
سلام علی جان قربانت شکر تو خوبی؟(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حوصله روزگار هم ندارم هر چه بادا باد(sm25)(sm54)
(sm50)
(sm10)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
ایشاالله که همیشه سلامت باشی داداش گلم (sm19) منم خوبم، مرسی (sm134)نقل قول:
قربانت تو هم همینطور(sm19)نقل قول:
مرا به خانه ام ببر که شهر،شهر یار نیست (sm50)
(sm27)
- (sm50)
(sm50)
سلطان تتلو(sm2)
به دودولش احترام بزار همش ک ی ر کی ر میکنه علامتشه سلطان(sm2)نقل قول:
هرکی حالتو میپرسه، بهش میگم خوبیو با همیم هنوز
اونقد این دروغو میگم که تو بشنوی و برگردی یه روز
(sm50)
دارم به این فکر میکنم تو فکر تو چی میگذره که خسته شدی
واسه فراموش کردنم به چه چیزی یا چه کسی وابسته شدی
(sm29)