- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
ای ریدم توش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm50)
خیلی قبل تر ها شنیده ام
(sm2)سلامی گرم چو بوی خوش آشنایی خدمت دیوثان قرمساق اعظم (sm50)
سلام (sm122)(sm139)(sm219)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به سردسته ی قرمساقان، هادی خان (sm61)نقل قول:
- (sm50)
(sm50)
(sm127)
(sm50)
(sm50)
(sm50) دلم گیرِ چشماته...
(sm54)
(sm50)
(sm59)
(sm50)
(sm50)
(sm54)
(sm98)
(sm98)
میخونم من اگه بسته زبیداد گلوی مادر بیچاره تو(sm50)
ای مثل من در خود اسیر (sm172)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
دمت گرم حال دادی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط snowyriver [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm176)
(sm50)
(sm50)
یا نمیاد یا وقتی میاد به قصد کشت میاد(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm74)
(sm50) اون همه میگفتی که دوست دارم، فقط همین بود؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زیااااد (sm25)
(sm25)
(sm10)
(sm50)
میرم ولی گریه نکن ... نذار از عشقت بمیرم ...
شاید توو اوج بی کسی با عکساااات آروم بگیرم ...
میرم ولی بدون یکی ... خیلی تو رو دوست داره ...
یکی که از دوری تو ... سر به بیابون میذاره ...