اقا یه سایت تمش مث تاینی باشه بدین من هر فیلمی میخوام نیگا کنم قبلش یه سرچ میزنم خلاصه داستان بازیگر و از این حرفا میبینم
همه سایتا سرچ دارن ولی مث تاینی باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا یه سایت تمش مث تاینی باشه بدین من هر فیلمی میخوام نیگا کنم قبلش یه سرچ میزنم خلاصه داستان بازیگر و از این حرفا میبینم
همه سایتا سرچ دارن ولی مث تاینی باشه
هی بدک نیس خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بد نیست رییس ...
اقا راهی هست ادمین اصلی تلگرامو عوض کنیم؟
نه این هوشمند نیس مال منو امتحان کن کلمه اول یه فیلمو بنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها این دومیه که گذاشتی هوشمند نیس ولی تمش خیلی خوبه سرچم نتایج خوبی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیدا موافقم (sm2)
چه فکری میکنن این تاپیک ها رو میزنند(sm30)
اوه چی خطرناک چرا اینو اطلاع رسانی نکردن تو سایتا
- مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد.
یعنی طرف یه فیلم 500 مگا بایتی هم دان کنه باس تا صغیرش قسط بدن
استاد بهروز پایگان تنظیم سه کار از آلبوم جدید حضرت استاد رضا یزدانی رو برعهده دارد ... (sm50)