به یادتم هنوزم
اگر چه زود رفتی
اگر چه بی تفاوت به هر چه بود رفتی(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به یادتم هنوزم
اگر چه زود رفتی
اگر چه بی تفاوت به هر چه بود رفتی(sm50)
چک شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من اون دوستمون ک گفت آلبوم را گوش داده را میشناسم و میدونم ک خوشبختانه یا متاسفانه راست میگه و اگه گفته آلبوم زیاد خوب نیست مطمئن باشید درست میگه.(sm81)
آلبوم طرفدارم 3 4 تا کارش خوب بود انصافا ، انتخاب طرفدار اسمم داره یادم میره چه خوابایی با ارفاق
خیلی درده که میتونه و نمیخواد....(sm81)
احسان جان آهنگ 6/8 نداره آلبوم؟(sm70)
داداش گلم زیاد خودتو اذیت نکن.موسیقی ی بحث سلیقه ای هستش که ی عده میپسندن و ی عده حال نمیکنن.فرض که اون دوستمون البوم رو هم گوش کرده باشه اون برای گوش دادن به موسیقی ی المان هایی داره که شاید البوم براش جذاب نبوده.تو گوش کن و لذت ببر.اینقدم به حرف این و اون توجه نکن.یا البوم خوبه یا بد.
عالی ! دقیقاً همینه ! موسیقی سلیقس !! اینو بارها گفتم یکی خوشش میاد یکی نه ، حالا اگه بخوام از جنبه های دیگه در نظر بگیریم بحثش جداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن من آشنای وحید پویان نیستم (sm70)
دوست عزیز ترانه همیشگی چند دقیقست؟؟ ب نظر خودت تجربه کن بهتره یا همیشگی؟ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دوست عزیز درست میگی..شاید از نظر این دوستمون آلبوم معمولی باشه ولی از نظر من عالی باشه..ب هر حال سلیقه ها متفاوتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر و خانومش چقدر پر کار شدن تو اینستا
قبلا اینطوری نبود
شاید به خاطر البومه
کاراگاه پوآرو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]