700 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
700 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
700 مگه عمته سریال یه ساعته 265 حجمش هس 200 مگ ..
حالا فک کنم از اساس متوجه شدی چه گوه خوری کردی ..
ته فایل تمیزه فقط تا لوگو منوتو رکورد کردم.اولش یه ثانیه رها زر میزنه میگه قسمته دوم اون نصفه رکورد شده.ولی توضیحاتش کامله فقط اون زرش کامل نیست که میگه قسمت دوم شروع شد.و 3 تبلیغ باید دربیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آب و برق و گاز و اتوبوس را همون اویل انقلاب مجانی کردن بی انصافی نکن خدایش هادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ویدیوشالبته تو این ویدیو امام روح الله قدس السره یادش رفته بگه این آپشن فقط مخصوص حوزه علمیه و **** پاسدارن هستش.
Video 320
uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینکه تو کانورتش چه اتفاقاتی رخ میده که با کمترین بیت ریت کیفیت حفظ میشه ینی شی ..
من یه فیلم خارجی دانلود کردم قبلا یادم نمیاد چه فیلمی بود ولی همین حدودا بود 700 .. 700 و خورده اینقل قول:
تایمشم فک کنم 90 تا 100 بود
همینو تا 900 با کیفیت درجه یک میتونه بیاره پایین.یه 30-40 مگم تبلیغاش
من اینو با حجم 350 مگ میدم کیفیت آینه ..
من باید اپ میکردم که کردم.بقیش با خودشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بوزینه تو تو عمرت یه دونه فیلمم دان نکردی از کیون خر سر در نمیاری بعد پر رو بازی هم در میاری ..
من شی بگم بت ..
ترکی که حرف نمیزنم.یهو بی مهابا شروع شد رها گفت و حالا سری دوم استیج شروع میشود و لوگو رو نشون میداد.یهو رفت رو تصویر انسانا و توضیحاش شروع شد.من از وسطه همون لوگو رکورد کردم سرجمع 2-3 ثانیشو از دست دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهشم تا اخره تیتراژ که بعدش لوگوی منوتو نشون میده رفتم
البته اینم بگم حالا شاید توی لب تاب تو مثل آینه باشه ولی من بخوام تو مانیتور 22 بزارم دقیقا ضعفش میزنه بیروننقل قول:
حالا من بهت بگم تو هی حرف خودت میزنی باشه من که ادعایی ندارم مث تو . ولی توام انقد پافشاری نکن ..
وقتی که همون 265 هم باشه دقیقا تو بخوای 1200 بزنی تا اون 2000 بازم مقداری افت میکنه من خودم الکی حرف نمیزنم
خطر این دس گرمی بود آماده شو برا قسمت دوم ..
نخیر حرفش کاملا رکورد شده میگه و دومین قسمت از استیج @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو من گه بخورم دیگه رکورد بکنم(sm2)نقل قول:
خسته کوفته اومدم ظهر هنوز نیم ساعت نخوابیدم
نقل قول:
تو چرا انقد گاوی آخه ..
کانورت متد های خیلی حرفه ای و زیادی داره الان من بگم تو که حالیت نمیشه ..
اصا معنی ریپ میفهمی ینی شی !?؟!
حفظ کیفیت و حجم پایین ..
265 اصا برا شی اومد فک کردی ..
اول و اخرشو خیلی خوشگل دراوردم دمم گرم.حالا چک کردم
به کوری چشم نحسان،100 مگ مونده فقط(sm2)
آقا من به نوبه خودم باید ازت تشکر کنم دستت درد نکنه افتادی زحمت .. (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
;l
(sm10)نقل قول:
(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیفهمم فقط تو میفهمی ..نقل قول:
بیا تو یه ویدئو 10 میین با همون پروفایل پیشنهادی خودت انکود بزن من ببینم اگه واقعا خوب بود کارتو قبول میکنم .. در صورتی که خودمم معنی 265 رو میفهمم از پشت کوه که نیامدم
ولی منظور اصلیم اینه اگه 265 دیفالت روی 2000 مثلا نرمال ترین حالتش باشه تو میاری اونو میزنی 1500 (sm2)
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو
تمام!(sm224)
دیوثا (sm98)
اینو ولش کن کس میگهنقل قول:
شاینگ که از بهترین انکودراست اگه 720 معمولی 900 مگ باشه265 میزنه میشه 700 مگ
(sm2)
باشه حتما حاضرم بن بشم دیگه رکورد نکنم(sm2)
تو تاپیک احمدوندم نرفتی رای بدی یادت باشه(sm39)
نشنیدم اینو ولی هی اون 3 تا که سنجول دیوث معرفی کرد میگفتن خوبه البته اونا رو واسه کم حجم کردن با حفظ کیفیت من شنیدم در واقعنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این لینک نرم افزاری هم که میگی بده بیاد اگه توی نت هست لینک بده بعدا
نرم افزار نیست انکودره فیلم انکود میکنه میده بیرون
خب حالا هر چی که هست بده دانلود کنیم ببینیم چجوریاست .. (sm128)نقل قول:
چی چیو بدم سایته ازش فیلم دانلود کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت اون انکودره نه برنامه ..
من رکورد میکنم ولی جونه هرکی دوست داری بیخیاله اپلود بشو خودت یه کاریش بکننقل قول:
بعدشم این انکودری که میگی جای یحث داره و من دیگه در این زمینه بحث نمیکنم با شوما ..
آها فهمیدمنقل قول:
فاک اف سینجول
من رفتم بخوابم