هوی فنلاندی هوی (sm120) معروف وزنه ی تیم ماست ، گند نزنی دوباره زیر وزنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هوی فنلاندی هوی (sm120) معروف وزنه ی تیم ماست ، گند نزنی دوباره زیر وزنه (sm2)
عه ! روز مادر امروز (sm120) مادر تو سایت نداریم البته فکر کنم . اگه هست مبارک (sm120)
هفته بعد بازیه امرو فرودگاه تازه دارن میان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همه چی مفت می خواینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جای من معروف و ظریف و تشویق کن(sm19)خدا کنه تی وی نشون بده که بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از هواداران متعصب تیم تراکتورسازی، بخاطر حمایت از تیمش، با لباس تراکتور راهی تهران شد.
این هوادار که حدود یک هفته پیش سفر خود را با پای پیاده آغاز کرده بود، امروز صبح در میان استقبال دیگر هواداران تیم تراکتورسازی، به استادیوم آزادی رسید.
شهریار عباس زاده، هوادار میانسال تراکتورسازی، برای حمایت از تیمش مسیر تبریز تا تهران را پیاده طی کرده تا با حضور در استادیوم آزادی برای قهرمانی از تیمش حمایت کند.
(sm77)(sm54)(sm30)(sm2)
شوخی بودا (sm10)نقل قول:
میدونی که (sm120) چیپ هست ولی هست (sm120)
موسویو چی ؟ (sm59)همه دخترا اونو دوست دارن که (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm174)نقل قول:
فعلا (sm27)
بری که بر نگردی(sm19)(sm120)
چیزی در موسوی نمیبینم..بازیش خوبه..خدا به دخترا ببخشتش ..فقط معروف و ظریفنقل قول:
(sm2)نقل قول:
خب چیکار کنم دله دیگه دوسش دارن(sm120)نقل قول:
نمیخوای فردا که پات لب گور شد بگی من به زنم دستور میدادم یا میخوای بگی من از دستور میگرفتم(sm2)نقل قول:
به یه بار پارک خوابیدنش می ارزه(sm59) مرد باش مرررررررررررررددددددد
همون یه دو باری که وی پی ان گرفتم ازت برا هفت پشتم بسه
اون پول ها خوردن نداره
نه آقا نمیخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدیس داریم می فرماید : مردی خوب است که حرف ِ زنش را گوش کند (sm120)
مسابقات لیگ جهانی زمانی هستن که من تو خونه نیستم میرم یه جایی که نمیشه 1 دقیقه هم وقت ازاد داشته باشی (sm178)نقل قول:
مسخره نکن غیرت وتعصب داره امده تشویق کنه کدوم هوادار استقلال یا پرسپولیس اینکارو میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاشاسن تراختور
الدنگ من خودم حدیث هستم(sm128) واقعا نام خانوادگیمنقل قول:
من میگم بزن تو بگو چشم ضرر نمیکنی زیاد رو نده بهش اول زندگی
بعد 2 هفته طلاق(sm2)
تراختور(sm127) (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که به زبان قومیتی کسی توهین نمیکنم دوست ندارم کسی قومیمت منو مسخره کنه البته شما مسخره نکردی فقط مطلب واست خنده دار امد
تازه میفهمم چاوشی چقدر از هم نسلهاش جلوتره....
آقا امروز تو خیابون از وسط 3 تا دختر دهۀ هفتادی رد شدم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از مسئولین خواهشمندیم تو غذای دخترای دهه هفتادی کافور بریزن!
واقعا خطرناک شدن
پپ بره سیتی هم جالب میشه (sm120)
میره, میگن توئیتر رسمی سیتی دیشب خبر رو تائید کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم میخواد ببینم اونجا چیکار میکنه (sm120) مورینیو فن خال ... (sm120)نقل قول:
فعلاً که بُزه زرینیو داره مصاحبه میکنه ، پپ ت ... حسابش نمیکنه (sm120)
(sm120)
اگه روزگار بی رحم ِ تو مهربون باش
اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش
حالا که تنهایی پای جونم نشسته
بیا واسه منه تنها تو همزبون باش تو مهربون باش
اگه سرما کمین کرده کنار جاده
واسه گلهای نیمه جون تو باغبون باش تو مهربون باش
یادش بخیر (sm50)
روحت شاد
چراغ زندگیمو دوباره روشنش کن ، عزیز تنها مونده ، دیگه نازو کمش کن
تو اوج قهرو آشتی ، اگه بیای گُل کاشتی
نمیشدم فدایی اگه دوستم نداشتی
(sm176)
مینای جوانم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم میاد یادم میاد
پدرت از بیماری مُرد
پول نداشتم سر ی قبرش گُل بزارم با درد
یادم میـــــــــاد
(sm50)
یادش بخیر کاستش افتاده بود دست ِ مدیر مدرسمون (sm2) تو دفتر مدیر مدرسه همین تیکه پخش شده بوده(sm2)
انتظار(sm2)یاد پنجم دبستان افتادم دکلمه میخوندیم دستامونو باز و بسته میکردیم..فقط ناله میکنه این یگانه(sm3)
مینا جون(sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]