نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش وقتم هم شهری ! (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش وقتم هم شهری ! (sm19)
سلام خدمت طرفدارای چاوشی عزیز. (sm10)
آقا من پارسال این مستند رو دادم لینکش رو مستقیم کردن برام 100 هزار تومن هم آب خورد. صدها هزار تومن هم اومد رو قبض تلفن 48 ساعت هم کامپیوتر روشن موند تا دانلود بشه (sm102)
Bluray 1080p هست. فرمتش m2ts و حجمش 19.2 گیگ... (sm77)
به نظرم زیباترین مستند تاریخ جهان هست (sm127)
تو pc که فقط با potplayer و کدک پخش شد تو گوشی پرچمدار هم که با VLC For Android
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوند انشالله همه مان را آدم کند ...
(صدای آمین گفتن جمعیت بلند میشود)
نگران باش حل نمیشه (sm2)
بارون بباره یا نه صحنه دراماتیکه ...
پنجره ها بستن
مسافرا خستن
بیخیال اینجا نمیشه بحث سیاسی راه انداخت حوصله اینجور حرفا رو هم ندارم فقط باید به امید روزی نشست که همه چی عوض بشه البته دیگه اگرم بشه اون موقع 7 نسل ازمون گذشته (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم داره بهم میخوره از همه چی .. اگه پول و شرایط شو میداشتم میزاشتم میرفتم ازینجا
بيا بريم از اين ديار.. بيا بريم اينجا نمووون(sm50)
کارم به بن کشید بدونید من مقصر نبودما
(sm2)1 نفر پیدا کن که پول و شرایط داره نمیره
اصاب مصاب جوجه کاربر ندارم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Boy in the Striped Pajamas 2008
فوق العادست ب يا د دوران جوونى دوباره ديدم(sm50)
خطر دیوث با دیال اپ اپود کرده بودی از دیشب تموم شده بود اونوقت با 4جی تازه الان تموم کردی(sm2)
حالا 20جینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی سرعت اپلود از 200 بالاتر نمیره چه کنم
بعدشم خره دیشب نشد امروز دوباره زدم
مخلصیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم چرا نمیزنی رو سایت اقلا خستگیمون دربره.منکه این کافئینا گاییدتم خوابم نمیبره
(sm50)
میخوای من تایم اون 3 تا تبلیغو بهت بدم رو تایم کات کنی؟دقیق بهت میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث باهات دارم شوخی میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر میگفتی همینکارو میکردیم.حالا هم نمیخواد تست کنی بزن بیاد رو سایت منم با پینت بنرشو درست میکنم(sm2)
میدونم خره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه ویدیو نتونستید بزنید هنوز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار مال خر زیاد دوست درای اخه از صبح تا شب تو دهنته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080?میبینم که میخوای وارده بازار رقابت بشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار داریم با مدیریت سایت عملیات انجام میدم مزاحم نشو(sm2)نقل قول:
جملات خودمو به خودم تحویل میدی یکم خلاقیت داشته باش (sm120)از ادم نباید انتظار بیشتر از اینم داشته باشی(sm2)نقل قول:
(sm2)
کسی استیج رو آپلود نکرده ؟؟ اینی که خود سایت میذاره کیفیتش 360p هستش
صد تومن پول دادی برات لینک مستقیم؟؟؟؟(sm77) 48ساعت سیستم روشن؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
اینم مستندی که بنده خدا می گفت صد تومن واسم آب خورده (sm59)
داداش از ظهر تا حالا غاز میچرونیم اینجا؟(sm2)نقل قول:
با مصیبت خودم اپ کردم امیر 1080 میذاره رو سایت(sm2).شما که ماهواره داری چرا میخوای دانلود کنی.ایکس کروزرم که داری
گفتم که داداش من دیشب وقت نکردم ببینم بعدش من از روی هاتبرد می بینم که sd هستش یوتلست رو وصلش نکردم . دیشب دانلودش کردم که تگ تبلیغ سایت داشت .نقل قول:
گفتم که حالا بچه ها اگه آپلودش کردن بذارن تا دانلودش کنیم (sm19)
این دوستمون چه همتی داره...هی تاپیک میزنه واسه استیج (sm2)
Yep (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با 2 مگ مخابرات. دیگه میونبر نزدم و حجم مجم نخریدم...
فایل که فقط محدود به خواننده و عکس و شر و ور نمیشه که... (sm70)
ارزششو داشت ولی... یه بار که هزار بار نمیشه. (sm120) تو فلش مموری هم دارمش و مثل این آماتورا بعد یه مدت نمیام بگم هاردم سوخت فایلام پودر شد و ویروس گرفت و... (sm30)