[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
آهنگ جدید و زیبای امید علومی و سحر قریشی به نام احوال بارون(sm120)
گفته یا منم تو آهنگت باشم یا " دیگه بهت نمیدم " (sm2)(sm2)
(sm2)(sm30)
روحانی اون دختر لباس ابیه که مست بود یه پر طاووسم تو کلش بود برای چی انتخاب کرد مرتیکه هیز
این اشگول چرا موهاشو رنگ کرده
بش مجوز ندادن مگه
(sm2)جان من قیافه اینو نیگا
اجراشو اگه ندیدی نصف عمرت بر فناس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) علومی قریشی
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چیکار کنم (sm120)
وقتی رفرش لینک دانلود منجر میزنم فایر فاکس باز بشه
هی اکسپلورر نیاد بالا
اقا یکی بگه
میخام برم بتمرگم
بکپ (sm2)
یافتم
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
چرا دهن این انقدر گشاده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره جونه عمت شوخی نکن
تو قرار بود بری تو کاره انلاین ولی شل شدی باز
امیر داداش لینک کانال یوتیوب رو بده منم ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سر دردی دارم انگار سینجول با ماشین از رو کلم رد شده
دمتون گرم(sm128)نقل قول:
(sm120)خطر خدا خیرت بده برو برا دومی
شده یه مشت مسکن بخور ولی اپلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر نمیخواد من گفتم یکی ظبط کنه ..
سینجول
دیوس انگار میخواد سس فیلو چنگ بزنه یا زیر دریا سیگار بکشه ..
درد ..
کاری که تو بخوای بکنی به درد عمت میخوره
نه یارو ماهواره داره ..
بعد تو آپ کنی باس پول خرج کنی شاتل آپلود رایگان داره ..
من از خدامه نخوام اپلود نکنم ولی این قسمتم مجبورم به عنوان بک اپ رکورد کنم تا هفته دیگه صابر اوکی بشه
خا په بزن ..
خب از یارو میپرسیدی رسیورش چیه
هیشی همون خودت بزن من وقت نمیکنم ..
(sm155)
5 دقیقه نشده حرفمو ثابت کردی که کارت به درده عمت میخوره
دره قندون
لبه خندون
دره خندون
لبه قندون