عشقت که باشه دنیام آرومه
میشه بمونی با این دیوونه
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
عشقت که باشه دنیام آرومه
میشه بمونی با این دیوونه
(sm81)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا چاوشی و شادمهر تو سر و کول هم زدن نداره(sm172)
اما شکنجه هااااااااااااااا یواشکی نبووووووووود(sm111)
(sm25)
چیزی که مجاز به نظر دادن دربارش هستین آهنگ خوانندس
چیکار دارین میخوره نمیخوره میکشه نمیکشه لباس میپوشه نمیپوشه...اینا حریم خصوصی هستن
(sm50)
کار دلم به جان رسد
کارد به استخوان رسد (sm50)
"امامزاده بی غیرت" واقع در استان قزوین
یگانه آلبومش بهتر از حباب (sm120)
۸،۱۲،۱۳ خوشم اومد
۶هم یکم تکراریه ولی خوبه
یعنینی عاشقتم کلا تناقضی حرف از احترام میزنی اما درباره چیزی ک ندیدی اظهار نظر میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا هم تاپیک دوستام دوست دارم هرچی میخوام بگم
نهار(sm155)
یه دریا به عمق یه عشق قدیمی (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 فروند ایرباس 340، و یک فروند ایرباس 321 ماهان، دیشب در فرودگاه های مهرآباد، مشهد، امام خمینی و .... در خاک ایران به زمین نشستند تا گرانقیمت ترین قرارداد خرید هواپیما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اتفاق افتد.
ایرباس های 600-340 300-340 و 321 به رجیستر های زیر:
yi-nab سیزده و نیم ساله
yi-nac چهارده ساله
yi-naa سیزده ساله
9h-tep دوازده و نیم ساله
9h-ter دوازده ساله
9h-teq دوازده و نیم ساله
g-vssh ده و نیم ساله
g-vair هجده ساله
(sm169)
(sm120)اونا هم زمانی که ایران بود اتود زده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
سعید معروف (sm3)(sm3)
دیوث نمیدونستم انقد مغروره ، تا اومد دوید رفت گفت ببخشید خسته ام (sm3)
بقیه بازیکنا قشنگ احوال و پرسی و سلفی و شوخی خنده، اون دیوث مغرور(sm98)
خو خستس دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا رفت بیرون بقل یه دختر فنلاندی عکس گرفت (sm2)من رفتم سلفی گرفتم گفتم خسته نباشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسوی و معروف و اون گنبد کابوسیه با هم میپرن همش
یکم به خودت میرسیدی تحویلت میگرفت دیگه(sm2)
تو هم بودی میرفتی بغل دختر اخه تو چی داری بیاد باهات سلفی بگیره (sm120)
باو همه تحویل میگرفتن باحال بودن همشون با همه سلفی گرفتم عکسارو حالا اپ میکنم چندتا ،
این معروف هم برا این اینکارو کرد چون یه بنده خدایی گفت تو چیه اسمت ؟ اینم ریده شد بهش گفت یه بازیکن (sm2)(sm2) منم رفتم جمع کردم موضوع رو گفتم عاقا سعید معروف افتخار ایران (sm2)
سعید از همون دوران نوجوانی یکم مغرور بود اون موقعها هم میگفت میخوام بازیکن تیم ملی بشم که شد البیته اینها به دوستم که باهاش دوسته کفته بود(sm120)
اصلا فک نمیکردم اینجوری باشه (sm70) تو زمین یه ادم سنگینیه فک میکردم از این ادمای فروتنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یکی داشتیم بحث موبایل میکردیم میگفت موبایل فقط اچ تی سی گفتم باشه (sm2)(sm2)
یکم مغرور از حرکاتش تو زمین مشخصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث موبایل شد یه موبایل میخوام بعد 7 سال بخرم پیشنهادت چیه؟ در حدود 2 تومن یا 2.5 باشه فقط محکم باشه(sm120)
بتی(sm50)
نمیدونم والا قیمتارو نمیدونم چنده الان اونجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ جوری حرف میزنه انگار 30 ساله خارجه(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
قیمت شب یه چیه فردا پا میشی یه چی دیگه بعد از ثبات بازار حرف میزنه (sm2)
بعد امیر غفور نبود؟ میرفتی می گفتی من بچه موزیک بارانم با ممرو احمدو اینا دوستم تحویلت می گرفت (sm120)نقل قول:
اینجا داره باران میباره پنجره رو باز کردم آهنگ خواب چاوشی رو گذاشتم کولاکی به پا شده اینجا پنجره ها دارن میلرزن(sm88)
کاربران محترم و همراهان عزیز سایت
نیاز به تغییر مکان سرورهای سایت بود که اینکار در اواخر هفته پیش آغاز شد اما متاسفانه این انتقال طبق برنامه پیش نرفت و در این بین به سخت افزارهای مهم سایت آسیب جدی رسیده است. برطرف کردن مشکل نیاز به چند روزی وقت دارد و احتمالا اینکار تا انتهای هفته جاری (هفته آخر اردیبهشت ماه) بطول خواهد انجامید و امیدواریم پس از آن خدمات سایت بصورت عادی ادامه پیدا کند. عمیقاً از آنچه پیش آمده متاسفیم.
از صبر و شکیبایی شما متشکریم (sm2)
خایمالی کردی باز هیچیش حسابت نکرد (sm2)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چمدونش جا مونده بود اخر همه واساده بود گفتم الان بیاد قاطی مث اسگلا میخندید (sm2)(sm2)داشت میدوید وخت نشد باهاش حرف بزنم داشت میدوید منم بقلش میدویدم گفتم نمیخواد واسی همینجوری سلفی میگرم گفت نوکرتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب فیس میذارم عکسارو
میومد هیشکی محلش نمیداد (sm2) بعد می گفتم امیر غفورِ دیوثا باور نمی کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری کاربر برتر کرده بودش (sm2)
چرا بابا رفت بیرون کلی حرف زدیم میگفت اینجا همیشه سرده حالا افتاب زده بود هوا توپ گفتم الان بهشته سردته ؟(sm2)نقل قول:
تکه کلامشه (sm120) خیلی وقته نیومده (sm74)نقل قول: