گلنار هادی دست کیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گلنار هادی دست کیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بعله صابر جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم ازسیبل عکس خواستی به خودم بگو آرشیو دارم ازش (sm2)
دیوث ازین عکسا داری بزن تو پوشه زیپ کن تو تلگرام بفرست برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر این دوتا عکسه واسه امشب براش بسه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اون که بعله ! (sm51)
معلومه با مشکل کریو عذابی نمی کشین شما دو تا ! (sm59)
منم یه 03 یا 04 گیگی برای روز قحطی و خشک سالی انبار کردم ! (sm128)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سر سنگ ! (sm2)
فک کنم باید تایپیک طرفداران سیبل رو بزنیم ، تقاضا زیاد شده (sm2)(sm2)نقل قول:
من میرم ظرفا رو به شورم !
تا بر می گردم " بن " نه شین !
صابر خواستی بگو لینک میدم بدون نیاز به کریو و شیلترشکن فایل 1 گیگی داستانی بلند با اسکرین شات ببینی دانلود کنی سرعت بالا (sm2)نقل قول:
سرهنگ علیفر پریده به رجب زاده و چاوشی(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)