اخینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی حق دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اولش به داداشم گفتم چپ پا ها خراب میکنن گفت چه ربطی داره (sm172)کلا چپ پاها پنالتی زن نیستن
نه(sm120)نقل قول:
حقیقی که مصدوم شد دقیقه ای به بار بابام میگفت واسه سلامتیش صلوات (sm2)تو پنالتی ها هم همه دعا گو (sm120)اصن فضا منو یاد دوران انقلاب انداخت (sm120)
پورعلی گنجی (sm19)
(sm120)اخیش حذف شدیم راحت شدیم دیگه استرس نداریم
فحشارو آماده کرده بودم بعد بازی نثار دادمرزی کنم اون یکی اومد واس اخبار (sm3)
این از سخنان منه تو چرا اسکی رفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امارات 1 - ژاپن 0 (sm120)