در عاشقی پیچیده ام ... (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
در عاشقی پیچیده ام ... (sm181)
شانس تخیلی ماست دیگه هر چی بازیکن خوب و درجه یک از تیم های دیگه میگیریم نیومده مصدوم میشن و نابودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه (sm50)
یک بار هم که آمده ای مارا مهمان به قهوه ی قجری کردی (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرشب واسه منه تنها از خون و خاک گِل می ساخت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای خاکسپاری تمام باغچه هارا به مادرم بسپارید ... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این عبارتنقل قول:
یکی هم "منی که این همه کوهم از این جهان به ستوهم"
من همه ی البومُ گوش میدم به عشق این دوتا...
تو هنوز نمیدونی من گشادیسم دارم؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یکی تو یکی این مرغ و جوجه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینطور که پیداس شیخ نمیاد پس میلادم نمیاد خودم هرموقع تونستم آتیش میکنم میام حالا پیمان دلش خواست خودشُ برسونه