والا من پیشنهاد دادم که آلبوم رو بزنیم ولی گفتن خودمون از آیتونز میزنیم نیاز نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
والا من پیشنهاد دادم که آلبوم رو بزنیم ولی گفتن خودمون از آیتونز میزنیم نیاز نیست
اسی دیدی چه زود شناختمت ...
چون کارت درسته ، وجودت پاکه ، باطنت برف ِ بی قر و قمپزو قیف و قپینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بگم ؟ (sm120)
فتنه رو کسی دیگه انداخت وگرنه وارث اومد..فقط با تو اومد..تاپیک اینجوری نشد/نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه قبوله - همه اینایی که گفته بیشتر به خودت برمیگرده (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریا نباشه منم آلبوم را دارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریا باشه یا نباشه مهم نیست منم آلبوم ندارم
والا من که دیگه حوصله این حرفا رو ندارم ! انگار مشکل گوش دادن من به آلبومیه که رفیقم برام فرستاده بدون واسطه و قیف و قپی !
گوش بدین ایشالا خوشتون بیاد چون مهم شادمهره و البته طرفدارش
وقتی آلبوم منصور رو خودم زدم اونوقت میفهمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
apagado جان ، آلبوم منصور اگه دست تو یکی بیفته که دیگه باید من جمع کنم از این جا (sm2)سمپلشم گیرت نمیاد بالام جان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]