از عوارض واگیره سینجول
نمایش نسخه قابل چاپ
از عوارض واگیره سینجول
یعنی تو بخوای زن بگیری طرف ناشنوا و نابینا هم باشه ظرف 1 ماه ولت میکنه میره
ساعت چند شروع میشه stage ؟
منم همینو تعجب کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر
شروع شده
یکی از خوشگلای پارسال باز اومده
افزونه ذخیره از لایو استریم
گوگل کروم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایر فاکس
خطر تعریف نکن ..
رضا آرین این برنامه هایی که میذاری رو از دیروز دارم میگم ..
ریدم به منو تو که با این همه بیننده یه نسخه درس درمون نداره ویدئوهاش ..
این افزونه هایی که گذاشتم تست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا تعریف کردم
این دختره مو ویز ویزی کیه بابک سعیدی فک کنم رف تو نخش .. :l
من زدم زنده میبینم .. :l
این مو ویز ویزه با اه و ناله و اشک که برادرم فوت کرده رفت بالا
بابک مامانم اینا اشک تو ششش جم شده .. :l
سندی احمق خر شد
ریش بزیه (sm2)
تعریف نکن ظبط کن ..
مهسا جون (sm2)
فاک اف سینجول چه ربطی به هم داشت
اینا چرا صداشون شبیه ارغوانه همه (sm2)
من میرم شب اومدم لینک آماده باشه ها ..
چه خودشم حساب میکنه(sm2)
(sm27)
دوستان عزیز کسی میدونه چرا یوتوبم ای شکلیه و چطور میتونم درستش کنم؟
ببین اول که کلا یوتوبو باز نمیکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعتم به وقت ایران بود عوضش کردم الان این شکلی شده
دیگه دارم دیوونه میشم(sm1)
مریم جان فدای سرت یوتیوب باز نمیشه اصلا چیکار داری تو یوتیوب بگو من خودم کارتو راه میندازم
بابک سعیدی (sm2)
رضا روحانی گروه موسیقی درست نمیکنه، داره حرمسرا درست میکنه شکل ناصرالدین شاه با سرسره بیاد وسط دافها :))))))))))))))))))))
》ahmad sharifi《
@OfficialPersianTwitter
جل الخالق اواتاره 2 پستت فرق داره.از نشونه های ظهور اقاست(sm2)
عوضی برام حرف درمیاره(sm2)
فی لتر شکن استفاده نمیکنمنقل قول:
ببین کلا خیلی وقته نمیتونستم یوتوبو باز کنم آنتی ویروسمو disable کردم تاریخ ساعت همه چیمم درست کردم نمیشه
با گوشی تبلت هیچ مشکلی ندارم ولی با لپتاب نمیشه بازش کنم(sm1)
شما چرا فیل شکن استفاده نمیکنی باز شدنه یوتیوب رو https شانسیه ولی فیل شکن بزنی حله بیا من خودم فیل شکنه خفن دارم بهت میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه مای گادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من نمیدونستم.شما یه بار کش مرورگرتو کامل پاک کن
ایرانه وگرنه براش باز میشد (sm2)
دلم شکست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضاروگفتمنقل قول: