البته من از سینما و فیلم میلم فقط همین خوب بد زشت رو حالیمه (sm120) و هری کثیف به خاطر یک مشت دلار فرار از آلکاتراز مالکاتراز و ... (sm120) همیشه وسط فیلم خوابم برده میبره خواهد برد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من از سینما و فیلم میلم فقط همین خوب بد زشت رو حالیمه (sm120) و هری کثیف به خاطر یک مشت دلار فرار از آلکاتراز مالکاتراز و ... (sm120) همیشه وسط فیلم خوابم برده میبره خواهد برد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مادرمو بردم شیمی درمانی واسه 4 تا سرم 280 تومن گرفتن(sm74)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد درست می فرمایند ، خوب بد زشت به خاطر حضور کلینت ایستوود ارزش دیدن داره وگرنه هیچ ارزش سینمایی نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری در آلبوم جدید چاوشی حضوری پررنگ دارد ... (sm127)
شعر ها هم تو کتابای صفا نیست ، نگردید ...
زر نزن این ابراهیم همونه ..
بمیر ، خودِ شهاب اکبری بهم گفت ...