(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه درست نکن من میام شیخم با خودم میارم (sm51)نقل قول:
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
بدون من کجا دارین میرین ؟؟؟
بی تو بهشتم نمیریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجنون نبودم ، مجنونم کردی
از شهر خودم بیرون کردی (sm50)
نه داداش گلم من خودم به جوجه ها دون میدم(sm2)نقل قول:
تو دیگه چه مشکلی داری؟! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دعا کنین همین باشه و چیز بدتری نباشه (sm172)
مرسی که بهم امید دادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseinov [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله اسمشو یادم نیس، از این قرصای ضد افسردگیه! (sm120)
انشالله خوب میشیم (sm111)(sm59)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر هاوس: اگر هیچکس توی دنیا از شما بدش نمیاد، حتما یه جای کارِتون میلنگه![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]