یه دهن از آلبوم شادمهر رو بخون..روز سرد رو(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه دهن از آلبوم شادمهر رو بخون..روز سرد رو(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهیم دید (sm70) از زیر سنگم شده گیر میارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظر من بیا تایم آهنگ های شادمهر رو بگو اگه راست میگی که انقدر فوش نخوری ازشون (sm2)نقل قول:
به امید شنیدن البوم زیبای تجربه کن
من که همچنان رو اهنگ تجربه کن تو ماشینم قفلم
چه گیری دادین به تایم (sm2) واقعاً شماها واژه ای به نام اسکل را به معنای واقعی کلمه معنی کرده اید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تایم شون رو بزن بعد پخش مشخص می شه صداقتت برای هرکی که شک دارهنقل قول:
اسی بیا واسه شروع آلبوم رو واسه من بفرست تا ببینم چه خاکی باید تو سرم بریزم (sm120)
عجبا (sm29) منو به جون بچم قسم دارهنقل قول:
اصن خالی بستم آلبومو ندارم
#آب گل آلود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروعش که اینه پایانش به پستو ختم میشه حتماً(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]