مریم جون حالا شما با کش پاک کردن کارت راه نیوفتاد من تغییر ویندوز رو تجویز میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
مریم جون حالا شما با کش پاک کردن کارت راه نیوفتاد من تغییر ویندوز رو تجویز میکنم
مشکل شیه !?؟!
برو بمیر گربه نره فوضولی نکن من خودم حل میکنم
یا خدا این اپراییه چی بود (sm2)
حل شد مشکلم (sm6)
بیلاخ برا خطر .. :l
حالا شما کدوم کشور تشریف دارید مریم جان
وای دختره اومد سلام نکرد
همه سلام کردن بهش (sm2)
نگو دیگه هووووی..
فاک فور سینجول(sm59)
دوستان من برای همیشه از وب فارس خداحافظی میکنم.بدرود
(sm2)
خود یوتیوب 720 که فوکی داد شد 500 مگ .. :l
(sm2)الان هادی گاوه میاد میگه چرا حجمش انقد کم شد بیت ریتو پایین زد ..
بلاروس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان من فک کردم از ونزوئلایی ..
دختره مزه ریخت کارو تموم کرد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی من دارم هادیو مسخره میکنم شی میگی واس خودت ..
به به خیلیم عالی من بچگی عاشق بلاروس بودم.شما برای تحصیل تشریف بردید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) چه جیگرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضولی مگه ..
اپلود ظهر 3 ساعت طول کشید سریع شارژ 5 رو بده باید سریع شروع کنم تا قبل 2 تموم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاربر محترم از کوجا پیداش شد بابا آپ کن زود میخوایم ببینیم از فردا نمیشه ..
پایتخت بلاروس کجاس؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداییش صابرو واسه هفته دیگه اوکی کنیا
نقل قول:
Minsk
چقدشمانمک داری (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بچگی خوابه مینسکو میدیدمنقل قول:
اشترم شارژ
منم از دیرو که الی گف ونزوئلا میبینیم خیلی زیاد .. :l
خطر تو یوتیوب آپلود کن ..
کات کن اول تبلیغاتو بزن یوتیوب ..
مریم خانمو اذیت نکن گربه نره
همونجا که ظهر اپ کردم میکنم
(sm70)نقل قول:
نخند جدی میگه یه بی ام وِ هم داره ..
والا من عفاده نداره مثه اینا که به پورشه میگن پورش.کاریم ندارم که تلفظ انگلیسیش چی هست من ایرانی حرف میزنم
شما نفرمودی برای تحصیل رفتی؟نقل قول:
منم گقتم فضولی ..
خطر کیه همشهری کیه(sm70)نقل قول:
داوود خطر دیگه ..