توماس هسلا...توماس مولا....
اگردیدین طرفدارای *** نشور اینطوری تلفظ کردن تعجب نکنید...(sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
توماس هسلا...توماس مولا....
اگردیدین طرفدارای *** نشور اینطوری تلفظ کردن تعجب نکنید...(sm14)
ولی هیچکس استرس احمد رو تو این جام نداره (sm2)دیشب ساعت 3 اس ام اس داده بازی المان رو چی بزنم(sm2)با 100 نفر مشورت میکنه اخر نظر خودشو میزنه تر میزنه (sm2)
میلاد تو که این همه گو میخوری گو میخوری گو میخوری
از این ممد خبری نیس ؟
کد PHP:
ب
نقل قول:
ب
جز فرانسه 98 هیچ فرانسه ای دلچسب نیس(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بچگی عاشب کر.واسی بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاکان شوکر بود الگوم بود
خبرنگار بی بی سی تو برزیله میگه اگه بین پرچم شیر و خورشیدی ها با پرچم ایرانیای داخلی جنگی به پا شد من به شخصه تعجب نمیکنم (sm2)
فک کنم زود پشیمون شیم از پیش بینی دولیمون(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره تو شوک بازی ایکره (sm14)بهش اس دادم ولی میگه از وقتی ایکر سوتی داده دست و دلم به اومدن تو سایت نمیره (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Last session! I'm very happy.
IN SHA ALLAH WIN!!
(sm14)