خامس ریده ,به سبکمون نمیخوره کلا هم مزخرفه (sm120) (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
خامس ریده ,به سبکمون نمیخوره کلا هم مزخرفه (sm120) (sm59)
انخل رو قبول کن فرو کردیم با این ,قیمت (sm120)خامس 3-4 سال جوون تره ,تو این سن هم یه جام جهانی بسیار خوب داشته تو تیمای قبلیش هم امتحانشو پس داده و فقط به خاطر یه جام جهانی خوب نیومده رئال (sm120)بازیکنی که با 40 میلیون پوند اومده موناکو یعنی یه چی نشون داده از خودش دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم در نظر بگیر دیماریا خرید مورینیو بود خامس خرید پرز؟(sm120)منظورتو نفهمیدم(sm120)به نظرم خریدای پرز خریدای بدی نیست فروشاش خیلی خرکیه (sm120)
بخدا من منظوری ندارم از این حرف (sm120)الان خودم همین الان حاضرم کریس و با اوزیل تاخت بزنم (sm120)اوزیلو از انخل و خامس و ایسکو بیشتر دوست داشتم و قبول دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قبول کن یه بازیکن جدید میاد ادم زیاد باهاش حال نمیکنه مخصوصا اگه جای بازیکن محبوبش اومده باشه (sm120)
در کل به جز ایارامندی که هربار بازی میکنه بیشتر منو ناامید میکنه و نبود ژابی آلونسو با کلیت تیم موافقم (sm120)به نظرم خرید کروس و خامس و اوج گرفتن ایسکو تونسته جای انخل رو پر کنن البته نه به اون خوبی ولی رفته رفته بهتر میشه (sm120)
فراموش نکنیم پارسال این موقع انخل هو شد و اون قضیه تنظیمو .... (sm120)یعنی اینجای فصل خیلی هم مزخرف کار کرد (sm120)
بنزما در این فصل یازده پاس گل داده که حرکتش در مقابل ختافه و پاسش به رونالدو عالی بود. از سویی خامس رودریگز نیز در کولیسئوم با دو پاس گلش به عدد 10 رسید(sm120)
اگر جدی گفتی تایید اگر مسخره کردی خاک بر سرت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی خامس 70-80 تاس دیماریا 100 تا می ارزه(sm120)داوید لوئیز هم با 50 تا رفته پی اس جی بهترین مدافع قرنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرید پرز ینی ایارا یعنی بین بکام و رونالدینیو بکامُ انتخاب کنی ینی بدون نظر سرمربیت بازیکن بخری(sm120)
من از خدامه خامس هر بازی هتریک کنه ولی توش این ُ نمیبینم که بخواد خیلی بزرگ بشه ....اگر شد حتما این حرفا یادم می مونه و از ساحتش عذر می خوام(sm120)نقل قول:
به قول یه دوستی چه ویراژی میداد لای بازیکنای اتلتیکوی در اوج یادش بخیر(sm120)نقل قول:
فقط یه خر پیدا میشه که به لوئیز 50 تا بده ولی وقتی موناکو قبلا با 48 میلیون پوند خریدش قطعا به خاطر عملکردش تو جام جهانی نبوده (sm120)نقل قول:
بدبختی ما اینه اسم انخل میاد یاد همون ویراژی که به گل دوممون ختم شد میافتیم و یاد بازی های افتضاحش تو سال اخر مورینیو و یا سالی که همش مصدوم بود نمیفتیم (sm120)نقل قول:
باو بیچاره اینقدر هم بد نیست که شما بهش گیردادین (sm120)نقل قول:
پارسال این موقع انخل چی جوری بود خدا وکیل؟(sm120)
منم بودم بکامو انتخاب میکردم (sm120)الان تو بین عدنان یانوزای یا اسانسیو کدومو انتخاب میکنی ؟اونی که اسمی تره (sm120)نقل قول:
در ضمن کاکا ,ایسکو ,کریس,بنزما ,رونالدو ,کروس و خامس و بیل و البته ایارامندی هم خریدای پرز بودن که نسبت خریدای موفقش به ناموفقش بیشتر بوده (sm120)
بازم میگم فروش انخل و اوزیل و ماکله له صد در صد اشتباه بوده ولی خرید خامس و ایسکو و بیل و بکام نمیتونن اشتباه باشن (sm120)
کاکا و رونالدو قبل پرز نبودن مگر؟(sm211)نقل قول:
نه پرز خریدشون (sm120)نقل قول:
تیم ملیت هم که ترکوند (sm120)
پیر شدیم یادم نمیاد فک کردم کالدرون خریده (sm70)نقل قول:
بد بازی می کنن ولی امیدوارم برن تا 4 تا
180 تا پاس ایران در مقابل 530 تا پاس امارات نمیدونم نشونه ی بدی هست یا نه ....
هر چند به قول مورینیو اگر به پاس امتیاز میدادن تیمی میساختم که هر بازی 1200 تا پاس رد و بدل کنن(sm120)
سرما خوردم، حالم خوب نیس (sm115)
میلاد خیلی زر زدی، حوصله جواب دادن ندارم (sm115)
مثل همه ایرانی ها تیم ملی رو دوس دارم، ولی کلا این روزا هیچیش به دلم نمیشینه (sm115)
فیگو:”هم نسلان من بهتر از رونالدو و مسی بودند”
موافقم، بد جور (sm115)
کارلو آنچلوتی سرمربی سپیدپوشان در مصاحبه هایش اعلام کرده بود که رئال نیازی به خرید پوگبا ندارد و این بازیکن در لیست خرید رئال نیست. با این حال، جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی یووه عنوان کرد که آنچلوتی دروغی مصلحتی گفته و رئال میخواهد پوگبا را به مادرید ببرد.
او گفت:" آنچلوتی چندین سوال راجع به پوگبا از من کرده است. او گفته که پوگبا را نمیخواهد؟ خوب، این یک دروغ مصلحتی است. مطمئنم دلایلی دارد که میگوید علاقه تیمش به پوگبا دروغ است."
ماروتا ادامه داد:" ما تمام تلاشمان برای حفظ پوگبا را انجام خواهیم داد ولی نباید فراموش کرد که ایتالیا، کشور گذار است."
یوهان کرایوف مخالفت خود را با برنده شدن کریستیانو رونالدو در مراسم توپ طلای 2014 که در در زوریخ برگزار شد را اعلام کرد.
کرایوف در ستون خود که در روزنامه هلندی De Telegraaf چاپ می شود، توضیح داد که: "در بالاترین سطح فوتبال، استعداد های فردی و جمعی باید ترکیب شوند. بنابراین برای دومین سال متوالی، دادن جایزه به بازیکنی که به هیچ شیوه استثنایی بازی نکرده است و تنها چند عنوان فتح کرده، مضحک است."
کرایوف ایده روشنی دارد که چه کسی باید برنده جایزه می شد. "دو سال قبل بایرن تمامی عناوین ممکن را فتح کرد و جایزه به جای اینکه به تونی کروس یا هر بازیکن دگیری از آن تیم بایرن داده شود، به رونالدو رسید."
ملی پوش سابق هلندی ادامه داد: "در سال 2014، کروس در قهرمانی آلمان در جام جهانی برزیل نقشی ابزاری داشت و با این وجود وی حتی در جمع سه کاندید نهایی این جایزه نیز قرار نگرفت. در همین زمان کریستیانو رونالدو در مسابقات برزیل تنها یک تماشاگر بود."
او مقاله خود را با بیان این جمله تمام کرد: "این کاملاً مشخص است که این جایزه از سوی فیفا است و من نمی توانم آن را جدی بگیرم."
تیم کنونی مارتین اودگارد، اشترومگادست و رئال مادرید اکنون آماده مذاکرات بر سر جزئیات قراردادی می شوند که باعث انتقال بازیکن جوان نروژی به پایتخت اسپانیا خواهد شد.
بنـا به گزارش AS، سرانجام رئال مادرید مبارزه بر سر جذب این بازیکن را پیروز شد و باشگاه هایی چون آرسنال، بایرن مونیخ و لیورپول را که بزرگترین علاقه مندان به این بازیکن نروژی بودند را شکست داد.
پدر این بازیکن در تمامی جنبه های انتقال پسرش به طور مستقیم نقش داشت و Drammen DT گزارش داده است که باشگاه رئال مادرید پیشنهاد هدایت یکی از تیم های جوانان خود را به وی ارائه خواهد کرد. برنامه این است که اودگارد 16 ساله برای تیم B رئال مادرید، کاستیا، بازی کند، تیمی که در حال حاضر با هدایت زین الدین زیدان صدرنشین دسته سوم اسپانیا می باشد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو دیوانه شده(sm120)
از این به بعد نطق نمیکنم که زر نزده باشم (sm98)(sm120)
یه چیزی بگم و واسلام (sm120)
یه سری دوستان اول فصل میگفتن که کارلتو به خاطر فروش انخل بره بکوبه رو میزه پرز بگه من با این وضعیت کار نمیکنم و اینجوری جذبه ش رو نشون بده و بگه منم مورینیو ام و فلان و بهمان من گفتم این کار فقط باعث ریدن به یه فصل رئال میشه حتی اگه باعث شه انخل بمونه
میخوام ببینم اون دوستان کجان حالا که تیم 20 و اندی برد پیاپی و اورد و بارسا رو برد و قهرمان نیم فصل شد ؟(sm120)
فقط میخوام بگم اینکار رو یه مربی بزرگ مثل کارلتو نمیکنه اینو یه کسی میکنه که بزدل باشه و به بازیکن محتاج باشه و به خودش و تیمش ایمان نداشته باشه (sm120)
من اولا ازش خوشم نمیومد ولی هرچی میگذره به بزرگیش بیشتر پی میبرم و چشم بسته نمیگم اَخ (sm120)والبته همیشه هم به به و چه چه نمیکنم (sm120)
گفتم و بازم میگم که خامس الان باید نیمکت نشین این ایسکوی اماده باشه ولی دلیل نمیشه که بگم خامس خریده نا موفقی ه یا بگم به درد رئال نمیخوره (sm120)
هر چند معتقدم اگه ستاره تیم بشی همه از اول بهش اعتقاد داشتن و حسین هم میاد بگه همتون میدونید که اولین کسی که عاشقش شد من بودم (sm2)
حسین و بقیه دوستان با تمام احترامی که واستون قائلم دیگه نقل نگیرین که قول دادم دیگه اینجا در این مورد زر نزنم (sm120)(sm27)
نقل قول:
اون دوستان اینجان(sm174)لازم نیست رو میز بکوبه کسی که اقتدار داشته باشه مدیر تخم نمیکنه همچی کاری بکنه که بعدا مربی بکوبه رو میز(sm120)
آخری هم انکار نمیکنم که اگر به یه ستاره تبدیل بشه امکان داره عاشقش هم بشم ولی تنفر الانم قابل وصف نیست (sm120)
حسین تویییییی (sm120)نقل قول:
علیرضا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali reza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
صفحه از زمان نقل و انتقلات واسم لود شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا من همیشه از اینجا لود میشه(sm25)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زین الدین زیدان خطاب به پاول پوگبا می گوید که بهترین بازیکنان همیشه در پایان به رئال مادرید ملحق می شوند.
به نقل از سایت گل، ماروتا مدیر باشگاه یوونتوس روز دوشنبه اعلام کرد که این باشگاه آماده است تا برای حفظ هافبک فرانسوی اش با ابر باشگاه های اروپا رقابت کند. این مدیر همچنین نشان داد که کارلو آنچلوتی به دنبال پوگبا بوده است، هر چند که مربی ایتالیایی رئال مادرید این موضوع را تکذیب می کند.
زیدان که در حال حاضر مربی تیم رئال کاستیا است، می گوید که هیچ تلاشی برای متقاعد کردن پوگبا به رئال مادرید انجام نخواهد داد، اما از آمدن او به سانتیاگو برنابئو شگفت زده خواهد شد.
زیزو می گوید: "من سعی نمی کنم که پوگبا را برای آمدن به مادرید متقاعد کند، زیرا که این موضوع را شخصی نمی دانم. اما در پایان، بهترین بازیکنان همیشه به مادرید می آیند."
اگر پوگبا به رئال مادرید ملحق شود، باید با ایسکو که این روزها بسیار خوب بازی می کند رقابت کند. زیدان که بازی ملی پوش 22 سال اسپانیایی رئال مادرید را از نزدیک دیده است، از او تعریف کرده و ایسکو را با خودش مقایسه نموده است. زیدان می افزاید:
"ایسکو از لحاظ فنی کمی شبیه به من است. طرفداران به او محبت می کنند و او لحظات خاصی را سپری می کند. او برای تیم اصلی به طور منظم به میدان می رود و نشان داده که خرید بزرگی بوده است."
براساس گفته های شبکه TVE اسپانیا کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید با لوسیا ویالون خبرنگار شبکه رئال مادرید تی وی رابطه برقرار کرده است . به گفته برخی منابع لوسیا ویالون که با کریستیانو رونالدو به مراسم توپ طلا رفته بود با ستاره پرتغالی رئال مادرید قرار می گذارد و با وی در ارتباط است .
(sm120)
لوارو آربلوا مدافع تیم رئال مادرید مصاحبه ای با برنامه ‘Al Primer Toque’ از Onda Cero داشت و و در مورد مسائل مختلفی از جمله دوران حضورش در رئال مادرید، رابطه اش با کاسیاس و ژوزه مورینیو صحبت کرد. وی در مورد ژوزه مورینیو گفت: "ما دوران سختی را با مورینیو تجربه کردیم اما حالا دوباره از فوتبال لذت می برد، او دوره ای که برای خود و خانواده اش سخت بود را پشت سر گذاشته است. من هنوز هم با او در تماس هستم، من رابطه خوبی با تمام مربیانی که با آنها کار کرده ام، دارم: رافا بنیتز، کاپاروش، پیگرینی،... مورینیو خیلی به ما نزدیک بود و گاهی اوقات برای ما مثل یک دوست و یا پدر بود.
لحظات خوبی بودند، او از ما محافظت می کرد، و همیشه وجهه خود را در مقابل ما قرار می داد، ما از او قدردانی می کنیم که سینه اش را به خاطر ما در مقابل گلوله ها قرار می داد."
وی در مورد رئال مادرید نیز افزود: "تقاضا در لیگ اسپانیا بسیار بالاست. امسال خیلی مهم است، در مادرید سه سال بدون قهرمانی در لیگ مدت زمانی طولانی است. صدرنشینی با یک بازی کمتر از سایر تیم ها به این معنی است که خیلی خوب عمل کرده ایم. نمی توان دست از فکر کردن کشید، ما از تعداد پیروزی های پیاپیمان بی اطلاع بودیم.
یکی از هم تیمی ها، وقتی که از بنزما حمایت کردم، مرا سرزنش کرد و از من پرسید که آیا فکر می کنی کاپیتان تیم هستی... اما من این کار را انجام دادم چرا که به تیم فکر می کردم. من همیشه سعی می کنم بهترین هم تیمی ممکن باشم. امیدوارم آنهایی که مرا مخروط می خوانند [موانع پلاستیکی در تمرینات]، همه عناوینی که من در کارنامه دارم را داشته باشند.
هنگامی که بارسلونا در مقابل شما پنج گل به ثمر می رساند، بسیار پیچیده است. بیشتر از این کاری به عکس پیکه نداشتیم... قبل از فینال کوپا دل ری ما آن را در رختکن تیم آویختیم، اما نه فقط آن... این بخشی از برنامه انگیزه دهی بود، تا بار دیگر تکرار نشود. من چیزهایی شنیدم که ناراحتم کرد به خصوص به این دلیل که خانواده ام نیز رنج می بردند. اینجا، همه ما یکدیگر را می شناسیم، و من می دانم که هرکس صحبت می کند، صادقانه است. این یک سیرک کوچک است که همه ما بخشی از آن هستیم."
پیشنهاد 25 میلیونی بیلبائو برای ایارا(sm210)
دوست دختر جدید کریس شبیه خسه نیست ؟(sm120)
کسخلن؟(sm210)نقل قول:
رونالدو ستاره سابق فوتبال برزیل معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ بهترین مهاجم حال حاضر فوتبال جهان است.
زلاتان ایبراهیموویچ تاکنون برای بسیاری از باشگاه های معتبر اروپایی از جمله یوونتوس، بارسلونا، اینتر، آیاکس و میلان بازی کرده و هم اکنون در پاریسن ژرمن عضویت دارد و آقای گل دو فصل گذشته لیگ 1 فرانسه شده است.
به گزارش وب سایت بین المللی گل، رونالدو در مصاحبه با Sports Illustrated گفت: "من تصور می کنم ایبراهیموویچ بهترین مهاجم جهان است. او شماره 10 را می پوشد، اما وی شبیه یک بازیکن شماره 9 بازی می کند. سال گذشته من دو بار به پاریس سفر کردم و بازی هایی که وی در آن به میدان رفت را نظاره کردم. جنب و جوش او شگفت انگیز است. او خیلی خیلی خوب است و در جابجایی بهترین است."
رونالدو همچنین معتقد است که زین الدین زیدان که در فینال جام جهانی 98 قهرمانی را از برزیل گرفت و سپس در رئال مادرید با وی همبازی شد، بهترین بازیکنی است که در مقابلش بازی کرده است.
وی افزود: "زین الدین زیدان بهترین بازیکنی است که در مقابلش بازی کردم. من از تمرین با او لذت می بردم. مردم چیزهای زیادی از او در مسابقه مشاهده می کردند، اما من هر روز او را در تمرینات و بازی ها می دیدم. هر بار گه او را مشاهده می کردم، شگفت انگیز بود."
رونالدو معتقد است که پائولو مالدینی دوست بسیار خوبی است و او را سرسخت ترین مدافعی که در مقابلش به میدان رفته می نامد و همچنین می گوید بوفون سرسخت ترین دروازه بانی بوده که در مقابلش به میدان رفته است.
رونالدو همچنین در مورد رابطه دوستی اش با روبرتو کارلوس گفت: "بهترین هم تیمی من روبرتو کارلوس بود. من با روبرتو کارلوس در کمپ های تمرینی بیشتر از تمامی زن های زندگی ام، خوابیده ام!(sm120) من تمام زندگی ام را با روبرتو کارلوس سپری کرده ام. 20 سال با وی در تیم ملی، رئال مادرید و کورینیتانس هم تیمی بوده ام."
یه خری پیدا شده بخرتش ببینم میتونی بپرونیش (sm2)نقل قول:
بنا به گزارش as، در ایتالیا بسیاری از رسانه ها مدعی شده اند که پل پوگبا، ستاره تیم یوونتوس ترجیح می دهد پیشنهاداتی از لیگ برتر انگلستان داشته باشد و این یعنی بار دیگر مارکو وراتی به عنوان یکی دیگر از گزینه های کارلو آنچلوتی مطرح می شود، کسانی که به خوبی همدیگر را از زمان حضور در پاریس می شناسند. به نظر می رسد که سرمربی ایتالیایی چندین بار خرید هموطنش را به باشگاه توصیه کرده است. وراتی در مورد گزینه پیش رو مشتاق است و می خواهد فوتبال فرانسه را ترک کند اما ظاهراً اولویت نخست رئال مادرید در نقل و انتقالات تابستانی مارکو رویس و داوید دخئا خواهند بود.