(sm58)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm58)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا سخت گرفتم ؟ (sm120) آره بگذریم ولی من کار خودمو کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من کجا منت گذاشتم ؟! (sm120) من یه حرفی زده بودم ( البته با اون یوزر ) و عمل کردم همین (sm120) تا الان یادم نمیاد تو زندگی کاری کرده باشم و منت بزارم !!
ریاکار هم اضافه شد (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم بابا (sm120) من و احساس غریبی ؟ (sm70)(sm120) یه سری آدم هر چی از دهنشون در رفت ... ولش کن بیخیال گذشته ها گذشته ...
باز هم میدونم (sm120) من یه زمانی به قول دوستان شوخی ِ چیپ رو در تاپیک بغلی بنا نهادم (sm120) همین (sm10)(sm120)
(sm77) من که نگفتم متوسط بود گفتم چند تا متوسط هم داشت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیروز دیدم قبول دارم محاسباتی و مفهومی بود (sm120) آخه میدونی چیه ما ( منظورم اونایی که شیمی خوندن ) این سوالات رو دستگرمی میدونیم (sm120) تو دوره ی کارشناسی نهایت 4 تا سوال بهمون میدادن ، 8 صفحه ( 2 تا ورق A3 ) پر میکردیم (sm120) حالا ارشد که بماند رکورد 12 صفحه هم داشتم (sm2)
از زیست شناسی متنفر بودم ولی همیشه نمره هام خوب بود (sm120) فک کنم بالا هم زدم تو کنکور (sm120)
نخیر (sm142) ولی تا حدودی بله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنی چرا پُست گرفتم به خاطر همین تلاش ها و مجاهدت ها برای شرکت بود (sm120) حالا تا حدودی کیون لقش (sm2) ولی حواسم به همه جا هست کسی سوء استفاده نکنه (sm120)
معاون رو خود وزیر انتخاب میکنه دیگه (sm120) فعلاً که تحت تاثیره و از من نقل نمیگیره (sm120)
شکمو باشی اخراجی(sm2)
یکی دو نفر قصدشون همین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن گذشته ها گذشته
دختره ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﯽ ﻭﯼ ﻣﯿﮕﻪ : ﺳﻼﻡ ﺑﻪ
""ﻫﻤﮕﯽ""
confused emoticon
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﻦ|-:
ﭘﯽ ﻭﯼ/:
ﻫﻤﮕﯽ�|=:
ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻮﻻﻥ ﺫﻫﻨﯽ
ﺣﻤﯿﺪ ﻣﻌﺼﻮﻣﯽ ﻧﮋﺍﺩ ﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﻡ/:
دختر ﺑﻮﺩﻥ ﺟﺮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﯿﻤﺎﺭﯾﺴﺖ
ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺷﯿﻢ¡!
نخند دعا کن
(sm155)(sm2)
(sm132)
(sm50)
بچه ها؟
کسی میدونه اسمِ ویدئویی که افشین توی هواپیما اجرا کرده چیه؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]