[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوب بعدش میشه کنسل کرد منم کنسل کردم
خدا قوت غیور مردان (sm10)
آره دادا لغو میشه ؛ اما خب یه سریا میگن حالا که تا اینجا اومدیم بریم تا تهش ببینیم چی میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین بچه کجا بودی چند سالت بود رفیق؟
یه روز یکی ازدوستام بابغض بهم گفت خیلی دلم گرفته,خیلی دلم پره
.
.
.
.
.
منم بهش گفتم من یکی رو میشناسم که شمارشوبهت می دم باهاش درد دل کن ولی اسم منونیار اون هم خیلی خوشحال شد گذشت تافردا دوباره دیدمش گفتم چطور شدزنگ زدی دیدم افتاد دنبالم میگه خیلی نامردی شماره تخلیه چاه وفاضلاب رو بهم دادی؟
منم بهش گفتم مگه نگفتی دلم پرشده
(sm2) دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 - کرمان / شما هم اگه میشه بگو من نمیشناسم کسیو :| (sm25)
نه نمیشه باید خواهش کنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر 25 انزلی ؛ ببین از کی خوشت میاد تا بهت معرفیشون کنم (sm59)
(sm70)نقل قول:
خوشبختم صابر جون (sm10) این تالار مگه دخترم داره ؟ (sm81)
فدا داشم ؛ داره خو مثن که چی؟نقل قول:
دنبال دختر بازی هستی اومدی اینجا ها ها ها؟
تو اتوبان داشتم لايي ميكشيدم يه زانتيا اومد كنارم گفت: داري لايي ميكشي؟
گفتم نه دارم واست عربي ميرقصم.
گفت كنترل نامحسوس ام
بزن بغل شاباشتو بدم
اقای ریواس تشکر بابت گرم نگه داشتن تالار