داداش ساسان یوزرت جوری به آدم روحیه میده که اگر یک ارتش جلوم باشه باهاش یه تن میجنگم مرد
سالار انجمن ساسان خان
عروس انجمن رامی
(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش ساسان یوزرت جوری به آدم روحیه میده که اگر یک ارتش جلوم باشه باهاش یه تن میجنگم مرد
سالار انجمن ساسان خان
عروس انجمن رامی
(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نیمه فعال شدم امروز (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به دل راه داره سالار.
تو دوستی فقط دل اکبر کوسه به دل علی شله راه نداشت (sm120)
آخی بالاخره اومدی تو جمع درجه دارها اصلا برای خودم هم افتاد داشت داشتم با یه کاربر جدید دوستی میکردم (sm70)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا من نوکرتم شرمنده نکن
داداش گل ما هستی اما شما هم ی ذره رعایت کن عزیز
ک و ن لق همشون خودتو عشقه(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برای من فوقِ حرفه ای هستی (sm10)
تو برای من عزیز هستی . داش صابر گل . درضمن ممنون بابت آلبوم (sm127)(sm127)(sm10)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دگه اپل اى دى هم نمى شه ساخت، اين شير تو اين اپل
طرف داشت چرت میگفت آمپر چسوبندم نتونستم خودمو نگه دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم دیگه با این بی مایه ها بحثی در کار نیست.(sm127)
ولی گوه زیادی بخورن قهوه ایشون میکنم (sm2)