منتخب فخب(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
منتخب فخب(sm120)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شبکه تهران سریال پخش می کنه 2 دقیقه میشه وسطش 5 دیقه اذان میذارن (sm2)
تنها تفاوت عزت تی وی با این جدیده اینه که الان زمان معکوس برای پخش اذان پخش میشه (sm2) از 2 ساعت مونده میذارن (sm3)
پارسال یادم نمیره وسط بازی جام جهانی اذان میذاشتن دیوثا (sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیتون بزنه شبکه ورزش بازی چلسی نذاشتن ایا
البته الان وسط دو نیمس
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm30)(sm30)(sm30)
اهنگ دیوار قشنگه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
(sm50)
آوخ چه آونگی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم کی اومد اشترم چرا نزدی اینو
الی جان یارانه کی میدن دوتومن پول نرم .......(sm2)(sm59)
بیشترشم مسعود همایونی تنظیم کرده
عجیبه موسیقی ما هم خبرشو نزده
پخش البوم یگانه خیلی خوب بوده
همه سی دی فروش های محله ما که البوم نمیارن اوردن
حتی چاوشی هم اینجوری پخش نمی کنن
(sm3)(sm98)(sm142) یارانه ؟؟؟؟
6 روزه منتشر شده عجیبه هیچ سایتی نزده گویا
(sm98)
الان منتظر جواب منی !
نقل قول:
ای تو روحت پس با کی ام ده ساعت دارم میگم الی (sm2)
من چه میدونم
یعنی تو یارانه نمیگیری ؟؟ (sm2)امشب فک کنم میدن (sm70)
خب من چیکا کنم تو فقط داریوش و کلاغ کوفیو میشناسی پفیوز محمد حشمتی خیلی معروفه البومشم قشنگه بزن بگوشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا البوم یگانه یارانه نمیدن ؟ (sm2)
تو شعمدوني يارو داره براي شوهرش شمارش ميكنه ميگه وان تو تري...وان تو تري.....
سانسور صوتيش كردن صدا گذاشتن روش يك دو سه يك دو سه.
مميزي در حده ٤ تايي كه استقلول خورد(sm2)
کووووووووووووووچه خالی بود کوووووووووچه خالی
بیییییییییییی تو عاری از هر حس و خیالی
جاااااااااااااانم از دوریت باااااااااااکری شد
همممممممممتی کن با این زرد شمالی
راست ميگه منم اگه تو يه ٢-٣ برنامه مناسبتي نديده بودمش ميگفت كيه چيه ولي صداش بدكي نيست.نقل قول:
دهنش سرویس چه جوری می گه سردار مارا نجات بده (sm120)
(sm50)
كي اينو خونده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب اب و تابي(sm30)
(sm9)
شاهین نجفینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین نجفی
استقلال(sm2)(sm30)