کنده تو خالی(sm25) احساس پیری میکنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنده تو خالی(sm25) احساس پیری میکنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدارای شادمتر غیبشون زد تایپیک افتاد دست ما (sm2)
برم زیاد اینجا رو چت روم نکنم
شب خوش (sm10)
دقیقا میخوای خودتو ثابت کنی. حرفایی هم که میزنی همیشه مابین بوده عزیزم/نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایی برای پیرمردها نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی ک ب قول خودت نمیتونی اطلاعات بدی حتی دقیقه ترانه همیشگی یا حتی اینکه نظرتو بگی ک تجربه کن بهتره یا همیشگی پس بیخود اومدی با اعصاب طرفداران بازی کردی و گفتی آلبوم خوب نیست خودت واسه خودت گوش کن و هیچی نگو..حالا چون تو خوشت نیومده دلیلی نمیشه ک بگی آلبوم معمولیه..
فدایه بی ادعا بودنت.تلاش نکردن برا اثبات خودت(sm132)نقل قول:
اتفاقا من هم البوم مسافر رو دوم دبیرستان تهیه کردم ولی دلیل نمیشه بخاطر این قضیه فکر کنم هنرمن مورد علاقم باید طبق علایق شخصی من البوم یا ترانه به بازار عرضه کنه. صبر میکنم و به باور و اعتمادش به جوونترها تو این دوره از موسیقیش احترام میذارم
اقا احسان خوش برگشتی
همسر فرشباف گفته بهترین البوم تاریخ شادمهر