(sm120)اسی دهنت سرویس با این قیمت دادنت عصب کشی و پر کردن میشد 800 تومن حالا خوووووووووووووووووشبختانه فقط پوسیدگی بود به عصب نرسیده بود ترمیم کرد پرش کرد 265 تومن (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اسی دهنت سرویس با این قیمت دادنت عصب کشی و پر کردن میشد 800 تومن حالا خوووووووووووووووووشبختانه فقط پوسیدگی بود به عصب نرسیده بود ترمیم کرد پرش کرد 265 تومن (sm59)
میرانجمن آلبوم همایون رو اگه کسی نگرفته بگو تا برم بگیرم ...
مزدک آمار مادربزرگ بازیکنا رو هم میده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هیشکدوم حال بهم زن تر از سیانکی نیستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم فعلا که همه سایتا برداشتن چون اینم پولی شده مثه فیلم ..
نسخه ویولون شادی نشستم یه دستکاری خرکی کردم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ لهراسبی فک کونم قشنگه س تو فیلم قبلا شنیده بودم یه تیکه شو منتظرش بودم ..
خودشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)