(sm50) هنوزم میشه کرد....
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) هنوزم میشه کرد....
(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها کوکا تا کمر داری بکوب بهش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این شیخ که آیت انیران باشد
وز فتنه ی او ایران ویران باشد
دیرا که نبودست و ایران بودست
زودا که نباشد وی و ایران باشد
کام همگان باد روا کام شما نه
ایام همه خرم و ایام شما نه
(sm50)
(sm50)
علی سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکلی دارم وقتی که ویندوز عوض کردم و بازی gta v نصب کردم تقریبا روون بازی میکرد البته رزولوشن بازی رو خیلی پایین آوردم اما حالا وقتی بازی میکنم چند دقیقه اول روونه ولی بعدش افت فریم شدید دارم فریم ریتش میاد روی 10-9 به نظرت مشکل از چیه؟
(مانیتور قبلیم، رو سیستم گذاشتم خیلی راحت اجرا کرد اما این نه(sm74))
(خودم احتمال میدم گرافیکم با این مانیتور که سایزش بزرگه همخوانی نداره و کشش لازم رو نداره)
علی یه سوال دیگه الان قیمت کارت گرافیک و سی پی یو که نه ضعیف باشه نه اونقدر قوی (به خاطر قیمت میگم) یه چیز متوسطش باشه هزینشون چنده؟
سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام در کنار ویندوز 10 ویندوز 7 نصب کنم که بوت دوگانه هم داشته باشه توی نت گفتن که بوت خراب میشه و اول باید 7 نصب بشه بعد 10 راهی نداره که بوت خراب نشه؟
و اینکه حداقل چقدر فضا از هاردم واسه ویندوز 7 اختصاص بدم؟ (چونکه نرم افزار نمیخوام نصب کنم فقط به خود ویندوز نیاز دارم)
زندگی دقیقا" همانجایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
خیالی نیست...
دیگر دردهایم را نمی گویم...
به روی دردهای کهنه ام...
تشدید بگذارید...(sm50)
دیگران را ببخش
نه بخاطر اینکه لایق بخششند
به خاطر اینکه تو لایق آرامشی.(sm127)
عاقبت همه ی ما زیر این خاک آرام خواهیم گرفت
ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم...
سلام داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات، خوبم، مرسی (sm19) تو خوبی؟
وقتی میگی که با مانیتور قبلی تست کردی و مشکلی نداشته پس مشکل خراب شدن فایل های سیتمی و.... نیست... تو میگی صادق داخل مانیتور جدیده رزولوشن رو پایین آوردم و بعد افت فریم دارم بعد از چند دقیقه... آیا با همین رزولوشن پایین داخل مانیتور قبلیت تست کردی؟ رزولوشن چند؟
مدل مادربودت چیه صادق؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیک که کمتر از انویدیا 1030 و 1050 به پایین ارزش خرید نداره...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm77)
قربونت منم خوبم(sm19)نقل قول:
ببین مانیتور قبلیم رزولوشنش 1024 در 768 هست خود بازی به صورت خودکار روی همین تنظیم میکنه و من قبلا تا آخر بازی رو تموم کردم بدون افت فریم و لگ اما الان که رزولوشن مانیتور جدیدم 1920 در 1200 هست خود بازی رزولوشن رو روی 800 در 600 تنظیم کرده که پایین ترین حدش هست ولی بازم افت فریم داره حتی رزولوشن مانیتور هم پایین میارم ولی باز تاثیری نداره.. واقعا کلافه شدم..(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
داره میگه علی تویی وقتشه بپری تو بغلم(sm2)نقل قول:
خداروشکر (sm19)نقل قول:
ببین صادق، احتمالا ناسازگاری هست بین گرافیک سیستم و مانیتورت، همونطور که گفتی.
درایور مانیتور رو نصب کردی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خیالت رو راحت کن صادق (sm127)
نه والا مگه درایور داره؟نقل قول:
راستی علی این مانیتور من 4 تا پورت usb داره ولی کار نمیکنن چجوری فعالشون کنم؟
اون صادق i5 هست.... اینم i3 خوبنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره مانیتور ها همراهشون یه سی دی درایور هست... داخل سایت سازنده هم باید باشه.نقل قول:
داخل تنظیمات خودِ مانیتور باید بگردی صادق به گمونم
چون این دست دوم بود چیزی همراهش نبود حالا یه سر به سایتش میزنم..نقل قول:
تنظیماتش ساده هست چیزی در مورد usb نداره..
علی چاوش که جواب نداد تو میتونی بگی؟نقل قول:
پس یو اس بی هاش کار نمیکنه (sm36)نقل قول:
راستش من از نصب دو تا سیستم عامل اطلاعاتی ندارم صادق (sm54) اما واسه وین هفت، میگن 16 گیگابایت اما تو بزن 18 تانقل قول:
میزنم 20 تا خیرشو ببینه(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
انسان از سه چیز درست شده ، رنج ، کار و عشق. ما به خاطر عشق، رنج می کشیم ، از سر رنج، کار می کنیم و در پی کار، عاشق می شیم...
به انسان هایی که سگها را دوست ندارند نمی توانم اعتماد کنم.
اما اگر سگی از انسانی بدش بیاید، به حس آن سگ اعتماد میکنم.
مردم اگه نتونن کاری رو انجام بدن، دوست دارن به تو هم بگن نمیتونی.
هیچوقت به هیچکس اجازه نده بهت بگه نمیتونی کاری رو انجام بدی. باید از رویاهات محافظت کنی.
مهم نیست که
چقدر تحصیل کرده ای
چقدر با استعدادی یا
چقدر ثروتمندی...
نحوه رفتار با دیگران
خود، همه چیز را
راجع به تو می گوید...
همیشه کسی را برای دوست داشتن
انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه
که نخوای برای اینکه توی قلبش جا بگیری
بارها و بارها خودت را کوچک کنی...!
زندگی میتواند فوق العاده باشد؛
اگر دیگران ما را به حال خودمان بگذارند….
(sm59)نقل قول:
دیدی که رسوا شد دلم غرق تمنا شد دلم (sm50)