واقعا خبر نداری؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا خبر نداری؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعاًنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میدونم موزیک ویدئوها داره آماده میشه ( البته حدس و پیش بینی من اینه :)) )
پیاده روی اربعین رو کجای دلم بزارم حالا (sm220)روش خوبی شده برای فرار از زیر بار (sm120)
نقل قول:
یه بار دیگه تو صوبتای من اختلال ایجاد کردی نکردی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که شعر موزن و شادی دستمو بالاگرفتم معترض بودن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..زِمنِه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اصل جمله اعتراضی هست : دستمووو ، دستمو بالا گرفتم (sm120) یه جورایی نوحه میخونه اونم تو اوج (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم سرمایه با 3 میلیون دلار دستمزد به بازیکناش برای 6 ماه ، جزء 10 تیم اول جهان باشه از این لحاظ ... ایتالیا لهستان روسیه و ... اینقد پول نمیدن
(sm120)
(sm120)