دییییی وووووو نِح (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دییییی وووووو نِح (sm50)
کسی میتونه در مورد نصب وین ده منو راهنمایی کنه؟ (sm10)
(sm120)بوگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط جان من منو گوزپیچ نکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(وین الان xp-sp3 هست (sm120)) - وین ده هم الان اصلا ندارم چه رو سیدی چه تو هارد - سیستمم هم قدیمیه (sm9)
مشخصات کامل سیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ویندوز 32 بیتی نصب کن بعد تابستون که اپدیت رد استون اومد دیگه نصب نکن اپدیت وین رو غیر فعال کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد نصب ویندوز رو سریعا اکتیو کن نت فریم ورک 3.5 نصب کن شبونه بزن اپدیت حجمت نره وسلام
مشخصات دقیق رمت رو هم بگو چه برندی چه فرکانسی ddr3 دیگه ؟
32بیتی رو که دان کردم رو همین ویندوز بزنم نصب یا باید رو dvd چیزی رایت کنم؟نقل قول:
فلش داری ؟ میتونی رو فلش بوتیبل کنی بعدشم منظورت چیه رو همین ویندوز چه فلش چه دیسک وین قبلیو پاک میکنی دیگه رو همین چه صیغه ایه (sm120)نقل قول: