خوبه خیابانی رو نبردیم وگرنه الان باید دوسه نفر اونو دلداری میدادن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه خیابانی رو نبردیم وگرنه الان باید دوسه نفر اونو دلداری میدادن (sm2)
رون مرغ و چیکار میکنین میشه پاچین(sm59) بعد مونای مرغ کجاشه دقیقا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجاست که تو و اکثر مردم تیممون رُ بالاتر از تیمی مثل امارات میدونن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال اگر 2 تا بازی همچی کاری میکنه چون با 2 تا تیم هم سطحه ولی اتلتیکو همین کارُ جلو تیمای بیشتری میکنه و ...
ایران هم باید قبول کنیم که دیگه خیلی تفاوتی با امارات و ... نداره(sm50)
من چمیدونم من فقط میخورم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم سرخ میکنن(sm120)
منم یادم نی من از 97 و مقدماتی جام جهانی یادمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخیلیم پایین تره پول دارن بریز به پاش میکنن کلیم حال میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این سطح فنیت توقع شوهرم داری خیلیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول دارن ولی خستن میفهمی خسته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقلاب نمیشد الان حداقل 6،7 تا رو شاخش بود (sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]