1 تار موی شهریار رو با صد تا اردشیر عوض نمیکنم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
1 تار موی شهریار رو با صد تا اردشیر عوض نمیکنم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تیم های بزرگ شانس دارن اینقدر (sm98)
هورمونا دیگه تاثیر نداره (sm55)نقل قول:
آره اتفاقا تازه رسیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاق یه دفعه میوفته؛ همیشه 110 میرم که نه جریمه بشم پول بیخود بریزم تو حلق اینا نه اتفاقی بیوفته
این سری حدود 3:50 ظهر بود همچین خریتی کردم!
ایتس ا گود ایدیا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز هم میگم زر نزن چون تیم با امثال شجاعی و نکونام و بدون یه هافبک بازیساز تنوع تاکتیکی ندارهنقل قول:
ایرلند اتفاقا خیلی خوب بازی میکرد و باخت
من میگم هر کی رو بیاریم دستاوردش بیشتر از اینه که بخوایم با امثال نکونام و شجاعی 4سال دیگه سر کنیم
یعنی الی اللهی رد شدی ، خدا رو شکر که صحیح و سالمینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از باخت 6-0 :خیلی ببخشید تیم حریف به غیر از 6 تا گل به قولی موقعیت نداشت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]