دیشب اومدم خونتون نبودی / راستشو بگو کدوم گوری رفته بودی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب اومدم خونتون نبودی / راستشو بگو کدوم گوری رفته بودی؟
(sm50)...
(sm50)
س.کس پارتی جعفر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm127)
(sm98)
(sm77)
(sm72) سلام به همه دوستانم، امیدوارم حالتون خوب باشه (sm127)
سلام علی جانِ عزیز قربونت شما خوبی؟(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت داداش امیر گل، خوبم ممنون (sm127) امیر جان تندرست باشی و برقرار همیشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) به به داداش صادق گل و دوست داشتنی (sm127) چطوری؟ چه کردی با کامپیوتر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام علی جان خدارو شکر ما خوبیم تو چطوری؟(sm19)نقل قول:
فدات عزیزم(sm127)نقل قول:
کامپیوتر هم که آخرین نسخه وین 7 دان کردم حجمش 2 گیگ و هشتصد مگ شد (البته بعد نصب 16 گیگ شد) خواستم نصبش کنم اخطار داد گفت پیشنهاد میشه حداقل 30 گیگ فضا داشته باشه منم مجبور شدم 10 تا دیگه بذارم روش حالا این هیچی وقتی برنامه های ضروری نصب کردم باز مجبور شدم 7 گیگ دیگه بهش بدم خلاصه به غلط کردن ما رو انداخت..(sm120) راستی بوتش هم خراب نشد خود ویندوز 7 اوکیش کرد(sm59)
فدات حسین عزیز (sm19) خوبم، خداروشکر، مرسی (sm10) همیشه خوب و تندرست باشی داداش گلم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز هفت جالا این وسط برا چیه صادق (sm148)
خیلی مخلصیم علی جان امیدوارم همیشه خوشحال و سلامت و پاینده باشی. (sm10)(sm127)نقل قول:
اگر انسانها می دانستند فرصت با هم بودنشان چقدر محدود است نا محدود یکدیگر را دوست می داشتند...
نَه، ثروت تا کنون زاییده مَردی
نَه، قصر و کاخ درمان کرده دردی
برو انسانیت را مشتری باش
قضاوت می شود تا آنچه کردی
پیدا کردن کسی که بهت بگه دوستت دارم سخت نیست...!
پیدا کردن کسی که بهت ثابت کنه دوستت دارم سخته... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لغزش دیگران خوشحال مباش
نمی دانی روزگار با تو چه خواهد کرد...
حسِ بودنت قشنگترین حسِ دنیاست
تو که باشی هر روز را نَه!
هر ثانیه را عشق است...
مَبَر ز موی سپیدم گُمان به عمرِ دراز
جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی...
وین 7 رو برا بازی نصب کردم اکثرا باهاش سازگار ترن..نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
هوا به این خوبی پنکه روشن کردی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سر پاشو بیا جنوب تا هوای خوب یادت بره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
هر که به مقصد خوش است ،
مانده بن بست هاست ... (sm27)(sm172)
آمپرم رفته بود بالا.(sm2)نقل قول:
سلام
قبلا موزیک باران آرشیو داشت، الان نداره؟ یا من جاشو فراموش کردم(sm178)
سلام کدوم آرشیو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرشیو فول آلبوم تمامی خواننده ها به ترتیب حروف الفبانقل قول:
البته اینی که میگم واسه قالب گذشته سایت بود
اگه جایی هست لطفا لینک بهم بدین(sm291)
اینی که میگی واسه قبلاً بود العان قالب سایت عوض شده العان هر خواننده ای که میخوای تو قسمت سرچ بزنی برات میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اما باید لاتین سرچ کنی، فارسی نمیارهنقل قول:
به هر حال ممنون(sm10)
(sm50)
(sm98)