بعدشم گفتم مشخصات کامل عکس از پروپرتیس میدی مادربرد رمت همه اینا رو بوگو
نمایش نسخه قابل چاپ
بعدشم گفتم مشخصات کامل عکس از پروپرتیس میدی مادربرد رمت همه اینا رو بوگو
نه منظورم این بود که مثل نرم افزار عادی مثلا وینمپ نمیشه نصبش کرد توی همین ویندوز و این همه راه تخمی رو نرفت؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بوتیبل هم نمیدونم چیه.. و مادربردم هم فکر نکنم usb ساپورت کنه برای نصب وین (sm98)
فقط جهان من رو بگا ندی! (sm2)
با تهیه کننده آلبوم "امیر بی گزند" درباره تاریخ دقیق انتشار آلبوم مصاحبه گرفتم.
این مصاحبه نشون میده که آلبوم در آستانه انتشاره. امروز منتشر می شه
خو دیوث دگه بلد نیم بوگو از کوجه بیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)ابروی مارو بردی (sm2)الدنگ ما به دخترا حرف میگیم تو که فاسد شدی
(sm2)ولش تو کار زیاد داری
نه جدی میگم اگر اینجوری شرایطت بیخیال نمیتونی
(sm2)این تیکه رو یادم رفت یعنی مادربردت یه دونه پورت USB ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیشب تیتراژ سریال برادر نشون دادن ممد علیزاده دماغشو گرفته بود رفته بود زیر اب میخوند با اکسیژن مصنوعی
نقل قول:
خوب دیوث بلد نیستم دیگه تا حالا سروکار نداشتم! یه ویندوز حداقل چهار سال برام کار میکنه! تا همین دو سه ماه پیش وینم sp2 بود! (sm120)نقل قول:
راه نداره باس جهانم رو ارتقا بدی خدایی دیگه زشته (sm2)