نمیدونم چقد اعتقاد داری ولی اینجور وقتا میگن حتما یه صدقه بدین خطر رفع شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چقد اعتقاد داری ولی اینجور وقتا میگن حتما یه صدقه بدین خطر رفع شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه کاناوارو تو ورزش از نگاه 2 دیدی؟(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دیوار حرف میزدم یه صدایی میداد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمایلن نزدیک به عقد قرار داد با منچستر با 11 ملیون پوند (sm81)
بازم کاپیتان (sm74)
خیــــــــــــــلی ترسناک بود احمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه با 405 میخوردیم به هم با همون ضربه اول مرده بودم بعدش و نمیدیدم که ماشینم کجا پرت میشه؟ سمت چپ تو خاکی یا سمت راست زیر چرخای کامیون! :|
لاک صورتی خوبه یا قرمز (sm59)
جون من؟ خوش بحالت من همش خونه انم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کم یه شب قبل کنکور و شب کنکور عروسی دعوت بودیم یه شهر دیگه اونم عروسی که کل فامیل بودن جز ما(sm74)
کی بود ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمله میکردیم نیجریه بردنش سخت نبود ضمن اینکه ایرلند اصلا خوب نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]